Jump to content

midov

Members
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI B4

Последни посетители

1049 профилни разглеждания

midov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрасти колега, може ли телефон за връзка относно една твоя тема от 2012 за Преработка на конзолата на филтъра на купето в стил А4

  2. Здравейте, продавам следните неща за 80 Б3/Б4, с който да направите своята уникална. (0896752997 - Димитър - София ; 0898738297 - Иван - Пловдив) Табло с рингове със сменено зъбно колело на километража, всичко работи! Часовника изостава. - 65лв Декоративни лайсни, пълен комплект(облепени с фолио) - 50лв Волан с фланец - 50лв Пакетна цена за горните 3 - 140лв може ли снимка на таблото от задната страна VDO ли е ?!
  3. midov

    воден радиатор

    Благдаря колега, питал съм там, но изкам нещо по добро, чудя се м/у Nissense, AVA, NRF кое от трите се води по висок клас?! И как да разбера дали не е произведено в Китай
  4. midov

    воден радиатор

    Здравейте колеги, обръщам се за съвет относно воден радиатор /предстои смяна на стария/ автомобила е Ауди 80 Б4 ТДИ 1993 ръчни скорости с климатик, въпросът ми е следни,я каква марка радиатор да избера т.е. нещо средно като качество и цена. Благодаря предварително.
  5. Колеги пускам в продажба следните части за Ауди Б4, които са много запазени: 1- Нов воден радиатор Nissens за Audi 80 B4 (ACE) (от качественото производство с което навлезнаха на пазара преди няколко години) 2- Четири броя оригинални тасове за Audi 80 B4 Здравей, радиатора продаден ли е?!
  6. Здравйе колега, може ли снимки на фаровете ако са налични
  7. ЗДРАВЕЙ КОЛЕГА, МИГАЧИ В ПРЕДНА БРОНЯ ЦЕНА?!
  8. midov

    КИЛОМЕТРАЖ

    Благодаря колега, ще пробвам да я махна и сложа пак Цитиране на предходно мнение!
  9. midov

    КИЛОМЕТРАЖ

    СМАЗКА, НО КЪДЕ ТОЧНО ДА НАМАЖА С НЕЯ?! Цитиране на предходно мнение!
  10. midov

    КИЛОМЕТРАЖ

    Здравейте колеги, след смяна на зъбното колелце на километраж на Ауди 80 Б4, имам следния проблем, който се появи след демонтиране та стрелката на скоростомера и в последствие след монтирането и. Стрелката от време на време спира да се движи т.е.стои в начално положение по време на движение на автомобила. След почукване по таблото отлепва и тръгва. Може ли да се реши този проблем и как??
  11. от фирмата от която закупих ксенона ми казаха, че пак ще свети индикацията, странното е че на мен ми свети на габарит като съм, а на къси и на дълги угасва, със стандартни крушки за габарит съм и ивсичките са здрави.Какво мислите има ли решение на проблема?? Цитиране на предходен пост!
  12. колега здравей отново, не знам какво стана, но до вчера след като размърдах буксите и проверих дали всички крушки ми светят, индикацията за изгоряла крушка ми светеше когато дам ключа на габарит или на къси светлини, когато превключа на дълги индикацията изгасва, сега след обстоен преглед на всички крушки проблема е само когато дам на габарит ми светва, а на дълги и на къси изгасва, проверих нито отпред нито на стоповете и на рег. номер нямам изгоряла крушка, нито пък съм подменял такава с диодна. Може ли когела да ми кажеш на какво се дължи това и има ли оправяне този неприятен проблем. П.П.Ако е удобно да ми дадеш някакъв телефон на Лично, да ти звънна за да ми дадеш съвет, че вече втора седмица само се лутам и без резултат. Поздрави! Благодаря предварително!
  13. Благодаря колега, сърдечно ти благодаря!
×
×
  • Create New...