Jump to content

bezrukov

Members
  • Мнения

    2403
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bezrukov

  • Рожден ден 22.04.1990

Друго

  • Kaра
    Кочинка

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Габрово / София
  • Интереси
    Offroad, ATV, Audi, Архитектура

Контакти

  • Yahoo
    radoymyankov@yahoo.co.uk
  • Skype
    aleksandur.belov

Последни посетители

3735 профилни разглеждания

bezrukov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Извинявам се, тва със 70-те литра резервоар е било второто ти аз. Пак ми е чуденка как си постигнал 2 литра на 100 км разход на тая баничарка. Са... само не мога да разбера защо продължаваш да ми го рекламираш тоо 'ап и да ми обясняваш как да го ползвам.
  2. Ало, пичагата с рядката форма на шизофрения... некви факти, които ти се плетат в главата... Фиориното е с резервор 45 литра, а не 70. Разхода му на гориво е 4/100. Щото по твоята сметка излиза, че след грандиозната икономия (70 л за 1020) км харчи 7. Еб@л съм ти икономията, къде се вика! Вземи си един горещ душ, вземи едно валерианче, изпий хапченцата, където чичко психиатър ти ги изписва и легни да поспиш!
  3. Освен да ти пожелаем да си го ползваш със здраве и широка усмивка, няма какво друго.
  4. Просто информативно питане от моя стана без цел покупка. Попаднах на интересна класация и в тази връзка някой сблъсквал ли се е с марката Loewe?
  5. Пък и по своята същност рендерирането е изчислителен процес, който се извършва от процесора (при CUDA - и от видеокартата). Сега... AutoCAD е интересна програма, която за поредно поколение грам не се вълнува от това колко процесора и ядра имаш... тя си ползва едно. Та в тази връзка и 50 ядрен процесор да си сложиш, ако е нископроизводителен за единица ядро, ще береш ядове. Но специално за моите нужди не виждам по-подходяща. За всичко останало има 3DsMAX (който използва целия потенциал на наличната техника). Идеята на моя вариант е, че сървъра няма нужда да стои включен постоянно. Той изпълнява ролята на render slave и се включва само когато имаш нужда от него, а в комбинация с Quadro FX5600 (в render master-a, а.к.а сегашния ти компютър), мисля че е една много добра системка. А относно самото видео... наслушал съм се на какви ли не теории, как сериите GTX били и те с CUDA CORE технология, че и повече ядра и памет имали, пък стрували по-малко от Quadro, а можело и игри да се играят на тях. Това са някакви теории, на практика е нещо съвсем различно. Това което искам да кажа е, че наличнието на Quadro на пазара не е просто маркетинг трик. ПС: При сървърчето, което пуснах имаш 4 процесора по 2 физически ядра всяко - общо 8, пък макар и по-нископроизводителни (8 физически без хайпъртрединг). И това без да впрягаш компютъра си за работа. В моя случай с настолния Phenom II X6 ще станат 8+6=14 физически ядра. Нали не мислиш, че i5 (пък макар и с отключен множител) ще върши изчислителната работа по-бързо от 14-те в този случай. Съпоставими в случая са няколко i7-ци, но там цените са главозамайващи. ППС: Трябва да си изясниш за какво аджеба ще ти трябва тоя компютър, защото силните и в работата, и в игрите компютри са митове и легенди, а ми се струва, че ти се иска все пак някакъв такъв вариант.
  6. Не твърдя, че съм прав, но след наливания на големи суми пари за работен компютър (за AutoCAD 2D/3D, Illustrator, Photoshop, 3DsMAX и тук там по някоя друга програмка), се зарекох, че повече нова конфигурация няма да си купя. Вече съм на косъм да отнеса един сървър втора ръка (http://www.kvantservice.com/Sarvari_detaili/Artikul_7231_System+X3950.html) и да си направя рендър ферма. В сайта на Retro PC Mania имат и една кВадро FX5600 http://www.rmania.net/aksesoari-nvidia-quadro-fx5600-384-bit-1536mb-gddr3-1374.html. Та сървъра, това видео и настоящия компютър си мисля, че ще са по-добра комбинация, която за параметрите си няма да метне толкова пари... Просто предложение, по-запознатите могат да изкажат мнение.
  7. Е разбиването на 8 цифрено-буквена парола ще му отнеме към 3-4 седмици и това при положение, че няма да го банне рутера по мак след 1 милисекунда. Иначе това творение на китайската инженерна мисъл да лови сигнал от 500 метра, както е написано, е абсурдно.
  8. Продадено! Моля някой модератор да затвори темата.
  9. Е аз така или иначе сложих друг.
  10. Продавам чисто нов захранващ блок TM-420-PMSP 420 W за настолен компютър. Дойде ми фабрично с кутията Cooler Master Elite 334, но по калкулациите за конфигурацията ми трябваше 460W и този ми е непотребен. До момента не е пускан. Цената която му търся е 30 лв. За снимки и контакти - на лични или: е-mai: radoymyankov@yahoo.co.uk тел: 0888 239 889 Поздрави, Радой Мянков!
  11. Toва по средата е легендарното Audi Sport Quattro S1... A това най- отляво е далеч от масовия модел Успех с проекта ти пожелавам...
  12. Дървена както са казали и няколко колеги. При качествените такива няма овеждане. Не знам тези Шуко и т.н. как са, но тази на ЕТЕМ яко се деформира. Плюс в полза на дървото е и това, че няма промяна в цвета. Ако имаш пари за дъбова е още по-добре!
  13. Всъщност, до колкото знам двете марки са свързани от 30-те години на миналия век чрез една съвместна разработка на автомобил за 24-те часа на Льо Ман. Не съм 100% убеден, но съм го чувал няколко пъти.
  14. Up и от мен. Желая ти успех с продажбата.
  15. Toчно по този начин фаровете изглеждат като на рено лагуна от онези първите кошници. Както и да е, чакаме крайния резултат на експеримента, въпреки, че повечето се досещат какъв ще бъде...
×
×
  • Create New...