Jump to content

fulsome

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4

Последни посетители

1061 профилни разглеждания

fulsome's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. fulsome

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте.Предстои ми покупка на автомобил.Спрял съм се на а4 а8 3.0 TDI.Парите ги имам,но много хора ме плашат,че колата е скъпа за поддръжка.Колко пък скъпа ще е ?Например, ако отделям по 5-6 хиляди лева на година само за колата...достатъчни ли ще са(в тези пари не включвам разхода на гориво).
  2. fulsome

    AFN не подава газ

    Поразрвових се доста.Един колега имал същия проблем " С годинките и явно податливо на влага при дъжд проникваща в кутията на ECU-то която се намира под предния капак и овлажнява конектора от педала до ECU-то. Самата букса е в ъгъла до едниния винт на капака и от там се овлажнява. При мен лично беше клеясала и това създава проблема и не прави добър контакт особено при влажно време. Просто се почиства с контактен Спрей и всично е вече наред " Трябва ли да се сваля ECU-to за да се стигне дотози конектор.Имате ли се на идея кой точно е .
  3. fulsome

    AFN не подава газ

    на 2 пъти почна да ми мига лампата за подгряване на свещите.На 21 щях да я карам на сервиз и диагностика.Лошото е че колата се прецака в едно забутано селце в гората.Там няма диагностик..нито пък аз имам букса.Ако не се оправи ще трябва да я товаря на пътна помощ.
  4. fulsome

    AFN не подава газ

    Здравейте! Карам а4 1.9тди.От 1 седмица усетих, че колата започна да си мени оборотите на празен ход.Също така придърпваше, когато се поддържаше едно положение на подаване на газта при ниски обороти ( 1000-1700 оборота).Вчера подаването на газ съвсем отказа на 2 пъти.При изгасване и запалване на двигателя проблема се оправи.Също вдигна и оборотите на празен ход 1200-1300.Днес вчерта напълно заби...вече и изгасване и палене не оправя проблема.Държи 1300 оборота и при натискане на газта...нищо. От какво може да е ? Имали ли сте подобен проблем.
  5. fulsome

    Придърпване

    1.9 ТДИ не е куатро.Днес и на място купето се тресеше лекичко.Майстора каза че тампоните на двигателя са здрави.Къде мога да закарам колата за да я прегледат обстойно и да ми кажат всичко какво и е(не компютърна диагностика) и горе долу колко пари е.
  6. fulsome

    Придърпване

    Сменян е.Може ли от тампон на двигател,скорости така да се получава ?
  7. fulsome

    Придърпване

    Появи се едно неприятно придърпване на колата кога е на скорост и е без газ(например съм на 1ва,без газ и има наклон.също така като съм на 3 или 4 и не подавам много газ...като подам газ изчезва) Първо си казах че е от някой носач,но скоро ги смених всички и си остана придърпването.Какви са вариантите ?
  8. fulsome

    Ролка АФН

    Здравейте! От скоро почна да ми скърца ролката.Как се казва за да мога да я намеря и поръчам. Става въпрос за тази ролка https://i.gyazo.com/024c9f65d969ec3aad00989053ec338a.png На пръв поглед смяната е лесна.не трябва да се разкача бронята и радиатора нали ?
  9. fulsome

    Музика A4 b5 проблем

    А друг Плейяр който да поддържа тези омови има ли
  10. Здравейте колеги! Смених си задните колонки във вратите на 4ката авант. Обаче след смяната колоните изобщо не свирят добре. Хем са слаби хем и бас няма.пробвах да не съм объркал +и - но не съм. Колониите са тези http://www.technopolis.bg/bg/Car-speakers/Car-speakers-JBL-GX602/p/308090 Playera е малко стар http://us.market.onlineoops.com/145738 Плейяра ли не може да ги захрани или? Какво може да е
  11. Здравейте, колеги. Протече ми помпата на б5-цата афн. Знаете ли някой майстор от София? Имам един познат, но той ми каза чак след 10 дена, а аз не мога да остана толкова време без кола.
  12. fulsome

    Музика като harman kardon

    Ми мислех нещо от сорта на 500-600 лева да е а то...
  13. fulsome

    Музика като harman kardon

    То аудито струва толкова
×
×
  • Create New...