Jump to content

liudmil

Members
  • Мнения

    90
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a3 2.0 tdi-bmm

Последни посетители

1250 профилни разглеждания

liudmil's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. liudmil

    Auxiliary Heater element

    Благодаря, но вече я омазах печката. Сега търся втора ръка.
  2. liudmil

    Auxiliary Heater element

    Ти били ми ги изпратил по някакъв начин?
  3. liudmil

    Auxiliary Heater element

    Как мога да отворя и видя снимките?
  4. Здравейте, Имам едно ритмично тупане в двигателя, което се чува само на празен ход при работа на място. Чува се от двигателя и аспуха и се усеща на педала на съединителя като леко го пипна с крак. Тупането е леко и ако не се заслушаш внимателно може и да го чуеш. Давайте преложения.
  5. Ситуацията е следната, в централната конзола няма кабел с факра конектор. В багажната врата съм снимал този модул за антените. Какво може да се направи, ако изобщо можа нещо да се прави. И как да свържа колоните за да мога да ги деля и на задни и предни.
  6. Монтирах го и всичко работи. Явно и аз съм бил сhorus защото радио хванах с моята антена, но ми изписва грешка за антена на vcds. Остава само да разделя колоните, тъй като в момента са свързани като две. Но не знам как да ги подредя на concerta, гледам му схемата но не пише има ли пинчета за задни колони. Колкото до червения кабел, не е срязан, а завършва с пинче като за букса и влиза зад кутията с филтъра за купето. Давайте насоки? Този преход за факрата къде трябва да бъде поставен, ако е багажната врата, от него до радиото трябва ли да се пусне друг кабел. Обяснете го малко по простичко моля.
  7. Монтирах го и всичко работи. Явно и аз съм бил сhorus защото радио хванах с моята антена, но ми изписва грешка за антена на vcds. Остава само да разделя колоните, тъй като в момента са свързани като две. Но не знам как да ги подредя на concerta, гледам му схемата но не пише има ли пинчета за задни колони. Колкото до червения кабел, не е срязан, а завършва с пинче като за букса и влиза зад кутията с филтъра за купето. Давайте насоки?
  8. И така колеги, след като послеушах bsdnikolov и включчих пиновете за canh и canl подсветката и фиса доидоха. Сега ми трябва помощ как да разделя говорителите на предни и задни, в новия преход забелязах че няма пинчета за само 4 , както излизат от старото радио. Ето така изглежда моята букса за говорителите в момента. И междувременно се натъкнах на ето тази букса за някакъ бутон вероятно и ето този срязан и обезопасен кабел, отиващ някъде зад жабката.
  9. Те са забучени директно на пиновете на старато радио и не знам къде да ги включа в новото.
  10. Ще трябва да те разочеровам?, преходника е 4 букси, но инсталацията ми е само с 2, и преди време с твоя помощ поставихме 2 пина директно в стария плеър и така изкарахме сигнала до фиса от старото сд.
  11. На мен също много ми е помагал, дано и сега се отзове?. Така буксите ги закупих, направих интервенцията с пина описана малко по нагоре в темата и сд-то тръгна. Обаааче 1.Няма подсветка 2.Не се показва на фиса, вероятно защото имам два пина, от старият плеър, които не бях включил в новия, тъй като не знам къде. 3.Колоните са вързани като две, а не като 4ри. И сега, моля за помощ?
  12. Здравейте, Аз също съм се подготвил за подмяна на concert 2 с concert 2+ , липсват ми само кабелните преходи, но чух противоречиви мнения, че нямало да работи подсветката , няма да се изключва при изваждане на ключа и тнт. Колата е ауди а3 2006г. concerta e 8p0036186P Ще има ли найстина такива проблеми?
  13. Разликата между двете е огромна.? Изпратено от моят ASUS_Z017D с помощта на Tapatalk
  14. Благодаря Изпратено от моят ASUS_Z017D с помощта на Tapatalk
  15. Ето ги и кодовете , минах ги през един декодер нхо нищо не разбрах за усилвател. Изпратено от моят ASUS_Z017D с помощта на Tapatalk
×
×
  • Create New...