Jump to content

iovkom

Members
  • Мнения

    2017
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    d-4d

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    iovkito

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Добрич

Последни посетители

3986 профилни разглеждания

iovkom's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. iovkom

    Проблем с блок на ABS

    Апаратите са ревизирани, а откакто махнах бушона на ABS съм минал 5000км без проблеми, спирачките са перфектни. Четох, че от стара течност може да има корозия по клапаните вътре в блока и затова да пропуска налягане към колелото дори и без да е натиснат педала на спирачката.
  2. Преди известно време започна да ми затяга задно ляво колело в движение, без да се ползват спирачките. Прави го само извънградско, след около 10км шофиране. С махнат бушон на ABS този проблем го няма и всичко със спирачките е нормално. Някой имал ли е такъв проблем и има ли решение? Колата е ауди 80 абк 1992г.
  3. Вчера пътувах извънградско. Разминах се с три б4-ки, една след друга. Има все още доста живи по пътищата.
  4. Възможно е да го прави от стари мембрани на изпарителя.
  5. iovkom

    Прегрява 1.6 ADA

    Тя е спекла. По-добре да се извади леко от радиаторчето.
  6. iovkom

    Отново за MAF-а

    Някой пробвал ли е дебитомер от алиекспрес?
  7. Като за кола на 75к км, доста проблеми.
  8. Моторите на задните ел стъкла и задната чистачка бяха грипирали. След разглобяване, почистване и смазване, работят много добре. Още преди 12 години не се сваляха толкова гладко както предните, сега им дойде времето за профилактика.
  9. Имах предвид за разглобяването на самия километраж. Днес успях да го разглобя и презапоя, отново работи. За съжаление, обърках копчетата на шофьорската врата и свалих задно ляво стъкло, което мръдна леко надолу и спря завинаги. Утре ще търся каква е причината и за този проблем. Явно не е лесно да се подкара старо ауди.
  10. Някой случайно да има снимките от темата за разглобяването на таблото?
  11. Здравейте! След 2 годишен престой на аудито, реших да го запаля. Всичко по колата работи нормално, с изключение на скоростомера. Почистих буксата на скоростната кутия, но нямаше ефект. За последните 2 дена е тръгвал за 300-400 метра и след това отново отказва. Също така не работи и уредът за температурата на двигателя, при окъсяване на пиновете на сивия датчик, срелката не помръдва. Някакви идеи от кое да започна? Да свалям и презапоявам таблото или да сменям датчика на кутията?
  12. Жилото го има ново на топран за 6-7лв.
  13. В цяла Европа такава тъпотия няма, да минаваш нотариус за една купчина ламарина.
  14. Това моторче няма как да струва оригинално 137лв, просто е абсурд.
  15. Не пише да са сменяни с нови. Аз също си помислих за дюза. Бях се занимавал с една тойота, която гаснеше заради заминала дюза и връщаше много нафта през излишната, но го правеше само при загрял двигател и даване на пълна газ. След изстиване си палеше на момента.
×
×
  • Create New...