Jump to content

kiropm

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi80

Последни посетители

659 профилни разглеждания

kiropm's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря колега, ще проверя варианта с волтажа на клапана както и възможното обдухване от перката. Майстора каза мембраните са о.к. аванса също ( препоръчаха ми да ги проверя).
  2. При мен Б4 АВТ двигател моно беше подобен синдром, смених бензиновия филтър и ми каза майстора да налея добавка за почистване на инжекция или моно инжекция и да мина 150-200 км. Оправи се и върви на пушка. В резервоара да има винаги двайсетина литра бензин да не засмуква евнтуалната тиня.
  3. Колеги случвало ли се е на някого, точно при 93 градуса на газ заглъхва? Прави го понякога. Минавам на бензин - върви си нормално. Като спадне под 90 градуса - върви нормално на газ и на бензин.
  4. kiropm

    заден стоп б3

    Благодаря колега отивам
  5. kiropm

    заден стоп б3

    Колеги имам спомен за някой- Нови Искър продава аудита 80 на части, може ли някой да ми даде инфо за мястото...? В случая съм за заден мигач десен ... може и друго добро място за чаркове Благодарско предварително..
  6. Колеги, знае ли някой къде да сменят тампоните на задния мост на б3 с подходящата скоба, а не бой с чука - в София, на човешки цени естествено?
  7. Здравейте, колеги, кормилната ми рейка на Б3 тропа яко поне от 3 години. Рейката е механична, без хидравлика. Трябва да се оправи, защото според някои е стигнала граница на допустимо. Вероятно и други чарколяци по предницата са за смяна. Въпросът е нова рейка, рециклирана или втора ръка? Ако взема втора ръка има ли начин да се провери степента на износване?
  8. Колеги, много благодарско. Ще проверя по веригата само да се махне малко мъглата и без това карам 4-та година май.
  9. Колеги, светлините на заден ход не работят от известно време (Б3 1.6). Къде да потърся причината? Възможно ли е да е включвателя за заден ход или бушон? Къде се намира включвателя и (или) кой бушон е?
  10. kiropm

    предна седалка

    Благодаря ще ги открия
  11. kiropm

    предна седалка

    Колега къде е тази морга на Спас(more)?
×
×
  • Create New...