Jump to content

deMiroff

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

deMiroff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Малко развитие по темата. Днес най-после ми дойде реда и оставих колата да се газифицира при Людмил. Утре се надявам да е готова и ще споделя първи впечатления.
  2. Колеги, нищо не казахте за самата система на OMVL - става ли, не става ли. Едно поне стана ясно, че монтажът си е изцяло на късмет работа и зависи от настроението на майстора. Днес се натъкнах случайно на едно място, където монтират Фобос 2. Това е едно гаражче на улицата на Водното (пресечната на Панайот Хитов и Мария Луиза). Но момчето, което ги монтира, ми изглеждаше доста разколебан във възможностите си като видя пластмасовите колектори. Така че Фобос-а май отпада като вариант. Остават предложенията OMVL-a на Клас, "Томасето-то" на сервиза на международното, а относно Людмил - нямало да работи до края на месеца. Като цяло май се навивам за ГИ от Клас.
  3. Днес най-накрая успях да мина през сервиза на Клаас. Предлагат ми ГИ OMVL Dream XX| N на цена 1200 лв. Тази марка за пръв път я чувам. Някакви отзиви за този производител. Другият вариант е BRC за 1600 лв.
  4. Хм, доста ме позамислихте. Ще се разходя утре пак да разпитам по-подробно за компонентите. Чували ли сте отзиви за някой си Людмил. Сервиза му се намира към "Славянско изкуство" някъде. Двама познати са си слагали при него ГИ и за 3-4 месеца нямат оплаквания.
  5. Тази седмица проверих и в двата сервиза - и в двата не монтират Фобос. Пичовете в сервиза на международното ми препоръчаха ГИ "Томасето". Предполагам, че щом го монтират често, са наясно кое как да го направят. Като се има предвид факта, че според повечето колеги във форума важен е монтажът на ГИ, а не толкова марката, ще се доверя на момчетата за "Томасето"-то. Следващата седмица оставям колата да се газ-ира, стига да има свободен ден ... и нека силата бъде с мен
  6. Здравейте, колеги! Предвид високата цена на бензина и високия разход се реших да премина на газ. Колата ми е Ауди А4 Б5 АДР мотор. Относно марката ГИ - спрял съм се на Фобос 2. Остава по-трудното, а именно да се намери качествен сервиз. Мисля си за Клаас сервиз или фирмения сервиз на Фобос в Плевен. Чувалсъм добри отзиви за някакъв сервиз във Велико Търново. Препоръчайте някой сервиз, където ще свършат кадърно работата. Благодаря предварително!
  7. Продавам Ауди 80 Б3 1800 куб. см Карбуратор с АГУ. 75 к.с. Год. на производство 1989 г. Пробег 185 000 км Автомобилът е в добро техническо състояние. Обслужена. Сменен агренажен ремък преди около 13 000 км, сменено масло, маслен и горивен филтър преди 80 км. Сменени предни накладки октомври 2010г. Запазен салон. Прилагам линк към обявата в Мобиле.бг, където има снимки на колата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11310493260949304&f1=details Цена: 1900 лв. Коментар на място. Колата се намира в град Русе. Тел. за връзка: 0883372676
×
×
  • Create New...