Jump to content

hellspawn

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male

hellspawn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имам проблем от известно време и предполагам е хидравлика става въпрос за Ауди а4 б5 1.8и 1995та. Значи проблема е следния от скоро като запаля колата и на студен и топъл мотор има едно странно звучене не мога да го опша точно като скърцане, виене или свирене но е много дразнещо,има го при някакъв интервал на 1400-1700 оборота тогава се чува най-много и е най-силно.Преди време бях сипвал хидравлично масло и спря мислех че проблема е от това но уви не спря скоро пак почна дразнещия шум,после помислих че може би маслото изчезва и проверих но казанчето беше пълно.Ако може някой ако е запознат или е имал подобен проблем нека сподели за какво става въпрос защото в момента не съм добре финансово и не мога да си позволя да отида при майстор или в някой сервиз,имам свободно време и бих се заел аз със проблема ако разбера какъв е той. Благодаря предварително.
  2. при мен го имаше същия проблем и се оказа че е от горивната помпа и след известно време изгоря погледни я и иди да е замерят дали прави налягане както трябва
  3. hellspawn

    ауди А4 б5 1.8и

    Има някакъв проблем с хидравиката май но не съм сигурен има някакъв шум по скоро вие и ми се струва че е от волана при оборот от 1400-1600 е нещо страшно направо не се търпи и не мога да разбера от каде идва този шум смених маслото на хидравликата но пак си го има дайте съвет какво да направа.
  4. При мен имаше същия проблем при палене на студен мотор и след цифра време ми изгоря бензиновата помпа след смяна нямаше проблем мисля че с тази смяна ще се оправи проблема но уви НЕ сега 4-5 месеца след смяната пак почна да прави същите проблеми пали труднп при първо палене вднага гасне не мога да му хвана вече края.
  5. Някой да знае къде е пропката за слабото налягане на климатика..?
  6. може и някъде да е прекъснат кабел и да дава на късо иди при електричар и провери като най-сигурно
  7. кога ще ти е удобно да ми пратиш перката за виското?
  8. Преди час бях в сервиз за диагностика казаха ми същото нещо каза ми днес да карам и ако пак има проблем утре да се върна човека излезе свестен не ми взе и стотинка за изчистване на грешките.Иначе като е студена сутрин държи 1.500об след което като загрее падат но почва да мени оборотите доста ..
  9. Здравейте! Интересувам се от цената на някой части за Ауди А4 1.8и 125коня. 1995г. 1.перка на виско сеадинитела 2.накладки (предни,задни) 3.комплект ангренаж 4.преди лагери на главина Ако можеш изнеси ми някакво инфо благодаря ти предварително
  10. Значи... имам проблем от скоро с моето А4 1.8и 1995г. от скоро започна да ми прави проблем с оборотите.. паля колата поддържа по-голям оборот след което като потегля има някакво прекъсване което ще рече че се едно се дави и като натисна рязко педала на газта оборота пада под 1000rpm и все едно не и достига гориво след като си направих справка в сервиз ми казаха че ми е повреден топлообменителя(каквото и ще рече това) смениха го и след няма и седмица отново почна с номерата дори когато седи и на место постоянно мени оборотите към по малки попитах и ми казаха че може би е дебитомера ако някой е имал подобен проблем или знае от какво може да е нека драсне да даде съвет че грам си нямам на идея.Благодаря ви за вниманието. )
×
×
  • Create New...