Jump to content

atanaskosgr

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от atanaskosgr

  1. Колеги, наистина е лепена, но не се отказах. Извадих щифтовете на пантите и свалих вратичката. После внимателно разлепих двете половини от горната страна, сложих клин да я държи отворена и извадих едното лостче и падналите пружини. Намерих начин да ги поставя обратно и след малко мъчене и пробване успях да оправя механизма да заработи отново /естествено не както е бил направен оригинално/. Поставих ключалката и сглобих всичко по обратен ред. Отваря се и се затваря без проблем. Дори не се наложи да лепя двете половини на вратичката / и така се държи и не личи, че е отваряна/, в случай, че се наложи повторна намеса и поправка. Благодаря за вниманието! Успех на всички!
  2. Колеги, отваря се, но после не се затваря... Двете лостчета /отляво и отдясно/ не се връщат в изходно положение /навън/. Как да отворя вратичката на "жабката", за да отстраня повредата? Предварително благодаря!
  3. Купувам серво-усилвател /нов/ за спирачната система на Ауди А4/Б6 2001 - 1,6 . Оригинален номер 8E0612105J. Благодаря предварително!
  4. Колеги, започнах тази тема и искам просто да ви информирам, че смених термостата и сега всичко е наред. Намерих резервна част в eBay за 20 лири + 12 за доставка. След 10 дни получих термостата и сам го смених, благодарение на снимковия материал и обясненията по форумите. След обезвъздушаване на системата и доливане на малко антифриз, нещата се оправиха. Сега колата започва да загрява след около километър, а след още 1-2 вече е жега в салона. Датчикът на температурата "заковава" на 90гр. и не мърда. Много съм доволен, че ми е топло... и че спестих сума пари за майстори и скъпи части. Успех на всички, които имат подобен проблем и благодарности за тези, които се отзоваха със съвет и помощ!
  5. Здравейте, колеги! Моля, да ме посъветвате за решаване на малък проблем със загряването на двигателя и отоплението в купето. Забелязвам, че температурата на антифриза /според датчика на таблото/ се покачва много бавно и почти не достига до 90 градуса при движение на автомобила. Когато двигателят работи на място, температурата се вдига до нормалната /необходими са 10-15 минути/, но след като потегля отново пада до около 60-70. Затоплянето на купето също става бавно. Дори след като измина няколко километра, все още не е достатъчно висока температурата на въздуха и за отопление на стъклата /при запотяване/. Дали проблемът е в термостата или нещо друго е причината за бавното подгряване на купето? Моля ви за съвет и помощ. Предварително благодаря!
  6. Би ли ми казал, къде се намират тези механизми и как се стига до платката, за да проверя спойките. Ако имаш снимки или схеми, моля да ги публикуваш, защото нямам представа какво точно трябва да направя. Предварително благодаря!
  7. Здравейте, колеги! Имам въпроси относно осветлението в купето на А4/Б6. 1. При отваряне на двете предни врати светват централният плафон и другите лампички на тавана, а когато се отварят двете задни врати - не светват. Защо? 2.Също така не светват и двете лампички за осветление на пода на задните седалки (проверих крушките - не са изгорели /намират се в задната долна част на предните седалки). Каква може да е причината? Предварително благодаря за помощта!
  8. AUDI A4 1.6 / 2001 / - 30 000км. Много съм доволен, че не гори масло изобщо! За сега... По-нататък ще видим
  9. Явно е същата, щом силата и е такава. Навярно така са изработени за да не притесняват съседите .Четох, че в някои държави не е разрешен силния звуков сигнал на алармите. За това ги произвеждат само да мигат и "бипкат" .Както и да е. Ще чакаме някой по-информиран да ни "осветли" по въпроса. Да. Тази е различна. Все пак благодаря за информацията .
  10. Намира се в багажника, под задния десен "стоп". Моята е 2001г.,така че може и да не е на същото място. Ако имаш желание и ти се занимава, потърси я там. Благодаря предварително!
  11. А сирената същата ли е?
  12. Здравейте! Имам ауди а4 с оригинална заводска алармена система. Когато сработи, мигачите мигат, но звукът от сирената/8L0951605/ е слаб. Чува се само "биип,биип,биип...". Смених батериите, но промяна няма. Бихте ли ми казали, дали това е нормалната работа или трябва да звучи силно?
×
×
  • Create New...