Jump to content

mealmighty

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI Q7 4.2 TDI

Контакти

  • Website URL
    http://facebook.com
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1512 профилни разглеждания

mealmighty's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Търся добри майстори за цялостно пребоядисване на автомобил + реставриране на лети джанти и фарове за г. Пловдив ако може да ми препоръчате някои Колата е А4,Б6 комби
  2. Свалих усилвателя и го дадох на техник да с еопита да го поправи, при отварянето му се потвърди че е влизало вода в него по засъхналите петна оставени по вътрешната част на корпуса. Ще изчакам да видя какво ще ми каже техника дали има оправия или ще ходя да търся по морги. Що се касае до отводняването преди няма половин година ми ги отводняваха в официалния сервиз кудето я бях оставил за друг проблем - беше ми изгоряло моторчето което движи шибедаха и ми препоръчаха да ми почистят удушниците. Ако за 6 месеца се затлачват значи това орпажнение с чистенето ще трябва да ми стане навик Ще внимавам ако тръгна да търся усилвател на старо от къде го взимам макар, че не знам как бих могъл да разбера от крадена кола ли е или не предварително.
  3. Да. Имаш съмнение за течове от тавана? Случилото се беше през период без валежи от порядъка на цяла седмица. Интересното беше че последния ден когато проработи беше след като колата престоя от вън и валя тази нощ и на сутринта работеше още със запалването на колата но от следобеда нататъка пак нищо.
  4. От няколко дена ми прекъсва радиото и по миналия ден изцяло спря, но MMI си работеше, после изведнъж целия навигационен дисплей спря да работи и всичко свързано с него като настройки не може да бъде избрано. При опит да се стартира само показва ауди логото и угасва. Така 2 дена на 3тия ден си паля сутринта колата и всичко си работи по старо му и така цял преди обед. оставям я на обяд паркирана и като я взимам следобеда отново няма никой...нито дисплея нито нищи свързнао с MMI, радио, телефон , камера и прочее. Ходих до Porsche сервиза и ми казаха че проблема е в усилвателя някаква слаба спойка или нещо друго неопределено. Казаха ми цена на нов усилвател 2600лв. Нямам намерение да давам такива грешни пари за нов усилвател. Вупроса ми е може ли да се поправи или ако не къде мога да си намеря на читава цена ан старо. Някоя автоморга или не знам. Ebay имат различни но трябва да сваля моя за да разбера какъв точно е. Съвети някой? Да му се е случвало подобно нещо?
  5. Ако е възможно да ме свържеш с него ще съм ти много благодарен, че имам проблеми с едните лед светлинти долу в бронята и ще искат препрограмиране за да светят както трябва.
  6. Не знам какво са проверявали седя цял ден при тях и после ми казаха, че почти цялата са я разглобявали и нищо не са намерили. Това в официалния сервиз на ауди.
  7. Здравейте, От известно време чувам в колата при ускорение едно металическо тракане което се появява само в диапазона 2000-2400 оборота по време на плавно ускорение. Ако смачкам газта не се усеща тракането. Тракането се чува като нещо което вибрира и се удря в друг обект и се чува някъде изпод колата, но не мога да установя точното му място. Минах през какви ли не прегледи на окачване и прочее ходих и в официалния сервиз, но никой не успя да останови къде точно е проблема. Казаха ми да си акрам така и ако се усили тогава да ида пак но ме дразни и ме човърка и искам да го отстраня. Някакъв съвет към кое да се насоча ?
  8. Днеска се чух с тях и казаха, че не могат да ги програмират а само да ги монтират. Някой друг сервиз които да са добри в автоелектрониката и монтаж на ЛЕД?
  9. Тези имат ли сервиз или само магазин за продажба, че гледам това което им е на сайта е само шоурум ?
  10. Някой да ми препоръча сервиз в Пловдив, където да ми напаснат и нагласят LED DRL светлините на Q7?
  11. Хайде и аз с мъжете си закичих новите лед стопове Остават да ми пристигнат лед дневните да ги сменя и тях а за лед фаровете още си търся
  12. mealmighty

    Проблем с ксенона

    Въпроса е какъв ксенон си сложил, може самият ксенон да е проблема. На моята втората кола А4 Б6 съм със ксенони D1S купих на Philips $74 двете крушки от ebay и не съм имал никакви проблеми с тях. На мен ми се беше прецакал едината запалка и ми гореше ксеноновите крушки моментално и като смених запалката и сложих този Philips ксенон и заспа.(запалката също от ebay си взех на Valeo 180лв)
  13. Стоповете от къде си ги купи ако можеш метни ми един линк на лично да поръчвам и аз да ги сменям щом става безпроблемно.
  14. mealmighty

    Моля за вашето мнение

    Ако не си в час с ремонтните дейности, и контакти със сервизи които да оправят колата както трябва ще кихнеш много за ремонта и като предполагам цената може да стигне и 20.000лв. Ако го правиш с цел печалба по-хубаво инвестирай тези 30.000 някъде другаде. Даже бих ти предложил как да изкараш по бързо пари с тези 30.000 вместо да ги налееш в тази блъснат акола и да вкараш още толкова за орпавянето и.
  15. mealmighty

    Въпрос за джанти за Q7!

    Ами нереално добре изглеждат новите джанти, но въпроса ми не беше в това дали да заменям оригинални с афтермаркет джанти(това вече съм го решил), а по-скоро дали отстоянието и разлиакта в ЕТ-то ще е проблем. Ако някои има информация в тази насока ще се радвам да я чуя
×
×
  • Create New...