Jump to content

BeckoTDI

Members
  • Мнения

    262
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

2831 профилни разглеждания

BeckoTDI's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. BeckoTDI

    2.7 biturbo

    Здравейте, да ви попитам относно клапана на картерната вентилация: Koда на цялата картерна вентилация е 078 103 235 B Клапана, който ме интересува е 078 129 101 A По принцип срещам цялата вентилация (клапана с маркучите) да се продава в комплект, аз търся вариант да закупя само клапана, ако е възможно). Цената е около 200лв на клапана с маркучите, в краен случай ще действам така. При прецакан клапан маслените пари при връщане на газта отиват в двигателя. Гледам по чужди форуми слагат "catch can" или като на Икарусите изкарват парите с един маркуч да капят надолу Вие как сте решили проблема?
  2. Някой ако си маха 2.5TDI може да ми го пробута, срещу 2-3 бири
  3. Джантите са оригинални и много здрави. Водят се зимни за А8-ца. 18", 5х112, ЕТ 40, 7.5J - Audi OEM Без забележки. Прави, полирани. Метални винтили, имат си и капачки. Цена само на джантите 700лв. За връзка Л.С. или
  4. 4 броя зимни гуми 205/55 R16 Nokian WR G2 дота им беше към края на 2010 година(ще проверя точния), като грайфер два броя са 6+мм, другите два 5+мм. Без дефекти, карани на quattro, равномерно износени. 200лв За връзка Л.С. или
  5. Кой беше ти, че да преценяш кой автомобил е интересен и кой не? Като влезеш в аудибг.ком пише "Здравейте Audi фенове и гости на нашия сайт! Това място е направено за вас." Не пише добре дошли в блога на диктатора Wizi. Феновете са тези които трябва да гласуват и изберат кои автомобили да представят Ауди, а не ти. За това трябва да има анкета, а не да ми се изказваш като генерал-лейтенант. Ето ти два клипа да поразмишляваш малко върху нещата какво е интересно на хората по Европата и Америката и кога ще ги догоним: И щом колата ми е безинтересна според теб, другия път ще те помоля като спра на някоя автомобилна среща да не идваш да пробваш да си бутнеш пръстите между гумата и калника, от сега ти казвам, че няма да влезнат, и с банкнота не пробвай да минаваш между гумата и калника, да не вземе да остане там Ако си внимавал в картинката, щеше да знаеш, че от последните два vwclub феста, посетителите гласуват за автомобил на публиката, и той печели наградата да бъде закаран на събора в Австрия Worthersee. Значи лекинко се търси подобна визия като от клиповете, стоковите лъскачи ходи в лъскавите автокъщи да разглеждаш. И сега отворковци, да не си помислите, че искам да печеля награди на публики и тн Оттеглям си кандидатурата за участие във феста, бъдете живи и здрави, аз така или иначе ще си ходя на събора в Австрия при "буджаци"-те(както jimi нарече предложените коли до сега в темата).
  6. Съгласен съм колата ми да вземе участие на феста. 2 пъти официално съм го написал, а на същата страница на която пишем в момента, колегата vectra също е нанписал, че съм съгласен, но явно трябва да потретя. Другия път вместо да хвърляш боба, вземи разлисти темата, всичко го има черно на бяло. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=155825&p=2212633 http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=155825&page=9#entry2219570 п.п Определената от вас дата 20-ти мина, крайно време е да се определят колите които ще ходят, защото в момента повечето коли на кандидатите не стоят в музея и само да чакат платформата да ги извози до експото. Както писах по назад в темата пак да се повторя, доста от колите се карат всекидневно и имат нужда от малко време за да са на нужното ниво.
  7. Сигурен ли си ето и една а4-ка на странични ролки
  8. Ето едно интересно клипче... на 4:30 може да видите, защо quattro Дори и джипки имаше разплакани...
  9. BeckoTDI

    питане за 1.8турбо

    Аз мога да дам положително мнение за Богомил (Brezel) - http://www.adler-auto.bg/ .. 2009 година си чипосах ТДИ-то с негов чип и останах много доволен.
  10. И аз съм много за Allroad, като той си е достатъчно перфектен и сток Дори си представих за момент следната картинка - един Allroad вдигнат на макс и до него C5 свалено на минимум
  11. Възможно е. На предишното ми Ауди минах от стандартния салон от плат, точно на бежов кожен с подгряване. Само, че ще ти е нужно да си смениш и климатроника с такъв, които има копчета за седалки с подгряване.
  12. За съжаление нямам много снимки, че харда ми замина и са главно от фейса, за това в предишното си мнение пробвах да опиша нещата... нова боя, s6 спирачки, огледала и лайстни на вратите, двойна изпускателна система, соларен шибидах, вътре салона е нов с кожа/алкантара надуване, ел регулиране, памет и подгрев, лайстните са карбонови, но не фолио, а боядисвани, ел. щора на задния прозорец.. има и още , но тези са ми любими на мен Колата е на регулируемо окачване и по принцип е доста ниска(на един ключ сгънат от земята), но не е проблем за изложението да се навърти още по-надолу Ако сложим и две торбе песок в краката може и да пробваме да подпре земята На салона намерих само една и то с едни гумени стелки но отдавна са сменени с оригинални мокетни. А да ето и джантите.. ББС от горните снимки го няма, реших колата да е с изцяло Ауди части Като крайният резултат трябва да е това: И двете снимки на джантите са от интернет, нямам възможност да ги снимам моите, защото са оставени да се работи върху тях, но до колкото знам вече са към финала. Смятам, че A6 C5 е доста популярен модел вече и ще е хубаво да има представител... както писах по назад в темата и да не е моята, някоя S6 или Allroad да представят платформата ще е супер
  13. Нивото много се вдигна с годините , идват все по хубави автомобили на феста, но като цяло идеята до колкото разбирам аз е феновете да си покажат автомобилите. За професионалистите си има профи сцени/писти и тн., но въпреки това и те имат място на феста и има специални покани за тях доколкото знам, извън бройката за феновете. RISTEE, във връзка с това мога да кажа, че поне аз знам автомобили от vwclub, които се карат всекидневно, а други ги засичам на всяка месечна или каквато и да е среща.. в смисъл карат си се колите, не се разкарват само на платформа по сцени audifanatic какви гуми ти трябват, да беше написал размера, със сигурност ще има кой да ти услужи Не за един случай знам, при който и с цял комплект гуми/джанти е услужвано за фест, за да стане още по хубав крайният резултат. Бях споменал - подготвям едни джанти от а8 доста интересни, ако моята кола не е избрана, бих услужил на някой ако иска да e не сцената с тях. 18" 7,5J et40 5x112 е размера.
×
×
  • Create New...