Jump to content

V. Todorov

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно V. Todorov

  • Рожден ден 16.12.1975

Друго

  • Kaра
    Audi Coupe

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia\okolo Svoge
  • Интереси
    Колици и сгодни женици.

V. Todorov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега,сложи различната гума за задна и не го миси.
  2. Купувам ''стъпково моторче'' за Ауди 80 dz двигател,механичен инжекцион.Тел,0885948134 Веско,или на ЛС.
  3. Колеги,питането ми не е точно по темата,но искам да ви питам, има ли някаква опасност за двигатела ако сипа камионджийско масло на бензинов двигател .Колата е,Ауди купе с 1.8моторетка DZ.Маслото е 10w40 синтетика.Използва се за камиони евро5,и му дават пробег 150 000 км.Аз мисла да го карам не повече от 10000.
  4. V. Todorov

    масло в антифриза

    Ако,имаш топлообменнк,или както го наричат маслен охладител,на 99 процента проблема е от него.
  5. Предния е 303 задния е 201.
  6. Занитваш с попнитачка,нитчетата по спомен бяха 3или4мм.
  7. Сваляш гуменото уплътнение,което върви покрай колоната,и ще видиш нитовете с които е занитена лаисната.Разпробиваш с тънка бургия нитовете и лаистната е свободна.Защо,искаш да ги сваляш?
  8. V. Todorov

    Едно въпросче

    KE-Jetronic и КЕ-Мotronic,са почти еднакви,различават се по това,че при мотроника компа управлява запалването,и има детонационни датчици.При джетроника компа следи само температурата на двигатела,и управлява ел.хидравличния регулатор и моторчето за празен ход.
  9. V. Todorov

    Едно въпросче

    На DZ няма такава букса,защото няма комп.Той е с K-Jetronic,механичните инжекциони,които са с KE-Jetronic имат комп и имат такава букса,но DZ нямат.
  10. И при мен е черно с бошовата капачка,но тя е с медни електроди,предишната беше с алуминиеви и ловеше сивкав нагар.Някой знае ли с какви електроди е по-добре.Остава само да пробвам със смяна на бубината,но според мен не е от нея,защото докато са чисти палеца и капачката всичко е екстра.
  11. И аз я следа с интерес но,колегите нещо нямат голям интерес.
  12. Здравейте колеги,имам и аз един въпрос свързан с капачка и палец.Става въпрос за Audi coupe1.8DZ.90г.колата има газова,работи перфектно и на газ и бензин.Проблема е че бързо лови нагар по капачката и палеца и колата започва да прекъсва,смених ги с палец Topran и капачка EPS,проблема с придърпването изчезна но след около 2-3месеца,през който съм минал не повече от 4000км.проблема отново се появи и отново имах нагар.Реших че са ментаци и си купих палец и капачка БОШ,всичко точно след смяната,но горе-долу след същия робег и интервал от време се получи същото придръпване.Изчистих нагара и нещата се оправиха,но незнам защо,толкова бързо лови този нагар.Не смятам това за нормално и се чуда каква е причината,ако имате идеи помагаите.Проблема с придърпването е по-изразен на газ,на бензин е едва доловим,и едва ли някой друг би го усетил,но понеже я карам всеки ден и го усещам.През седмицата са кара по 6км.на ден,но през уикендите се прават по около150-200км.Свещите са NGK Double platinum кабелите са Beru,всички тези неща са на около 3000-4000км.Кабели,капачка,свещи,палец,всичко е сменено на веднъж.
  13. Колеги,колко мм.е този силиконовия маркуч икакво му е по-особеното?Питах днес в един сервиз за газови,и ми казаха,че не знаят за такова нещо,те работели с обикновен.
  14. Провери дали са ти закачени всички датчици,който сте разкачвали при ремонта.
×
×
  • Create New...