Jump to content

kokobaroko

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW Passat B5.5 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

kokobaroko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам много леки алуминиеви джанти за Ауди 80. Джантите са 4 с междуболтово разстояние 4х108 правено на суперточен делителен апарат и няма никакво биене. Гумите са 195/60/15 Мишелин Енерджи с 6мм грайфер и са подарък и не се предлагат отделно. Възможен коментар. Джантите бяха на колата ми но за съжаление си продадох Ауди-то и ми останаха. Цялата процедура по направата им ми струваше доста повече но мерак цена няма. Много добре стоят на 80-ката. Тел за връзка 0888307933.
  2. Колега при мен бе обратното - аз си взех кутия АКМ от 1.8 моно за 1.6 ТД и пасна точно ( и моята и тази от бензиновата са с еднакъв код - АКМ). Става точно
  3. Здравейте купувам скорости за Ауди 80 b3 1.6тд/. Кода на сегашните е АКМ. За контакти на лични или 0888 307933
  4. kokobaroko

    Маска за Б3

    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11356868291796127&f1=details&slink=1oobdp
  5. И аз оправих ключа и сега съм с нормални фарове - следваща стъпка е поставяне на релета.Благодаря на всички отзовали се!
  6. утре ще проверя и ще пиша - а пакда питам за схема на клемореда
  7. И аз така мисля но все пак реших да питам по-запознати от мен. Обаче така изведнъж да изчезне всичко :gruebel:/>/> Не е хлабава букса - първо това пробвах колега чесно казано не знам :stupid:/>/> от както е моя не съм ги сменял; предполагам 55/60 защото определено не светят силно
  8. ни къси ни дълги, само габарити и като дръпна лоста назад за присветкване
  9. Здравейте!!! Пожелавам на всички една успешна и щастлива година!!! А сега по темата - вчера както си карах изведнъж ми изчезнаха фаровете. Няма да ви казвам какъв ужас изживях - точно в завой при скорост от около 100 км/ч и изведнъж - тъмнина:)/>)). В момента имам само габарити и "присветкване" но нито къси, нито дълги. Дайте някъкви идеи на какво може да се дължи това? Също така ако някой има схема на окабеляването и на клемореда на ключа за фаровете ще бъде супер. Дайте едно рамо, че колата се кара всеки ден а майсторите с които работя не могат да ме вземат преди сряда. Ужассс! Благодаря предварително! P.S. Става въпрос за Ауди 80 б3 набор 89 мотор 1.6тд RA
  10. Здравейте и при мен прословутия проблем с зъбните колелца. Докато голямото разбрах от къде мога да го купя то малкото от снимката къде може да се намери? Благодаря предварително!
  11. kokobaroko

    Audi 80 покупка

    Прав си - не е случайна. След много ровене и търсене реших - Ауди 80... поцинковано купе, надежни мотори (за дизел говоря, с бенз нямам опит), добра возия, по-леко купе което означава по-малко натоварване върху окачването (а не като Битъла - 1350-60кг!!!) и не по-малко важно евтинийка части. А колкото до новите коли - който има нужда да ги кара! На мен лично ми трябва кола която да ме вози и да ми върши работа а не паркетен лъв който да паркирам пред някое кафене, да цъкам с език и да му треперя.
  12. kokobaroko

    Audi 80 покупка

    Благодаря на всички. Колата е здрава за кола на тия години но просто не е карана малко по-дълго време. А относно ремонтите - мисля да сменя повече неща за да съм сигурен в колата, че доста пътувам и искам да съм сигурен в колата. Правя по около 70000км годишно и ако не направя всичко сега по късно няма да мога да я спра в бокса. Да ви кажа чесно пробвах и с по-нови коли (2005-2007) но не издържат на карането а и аз се мръщя на скъпата подръжка - колко пари ми изялзоха от джоба не е истина; вместо да ги похарча за семейството аз спонсорирам я VAG я Nissan я някой друг. А иначе днес проверих цените на някои части при едни наши партньори в Германия и ми върнаха следният отговор: Audi 80 B3 vorne massiv Bremsscheiben + Bremsbel?ge = EUR 35,90 - което ме устройва.
  13. kokobaroko

    Audi 80 покупка

    Благодаря за съветите. Цял живот карам основно дизели та имам добра представа относно задвижването. Попитах за ВИН-а защото имам горчив опит - през 2007 си купих Нисан Микра 2005 и след извесно време ппри един проблем се оказа, че скоростите са сменявани и не са оригиналната окомплектовка. А нали се сещате колко струва ск. кутия за кола на 1.5г. А иначе за Аудито - колата ми хареса за целта за която я купувам а именно да си ходя на работа с нея и да не се притеснявам, че порединия некъдърник е излязъл с колата и се учи да паркира. Просто ми писна да ме удрят, надират и тн. а и застахователите вече ме гледат на кръв. Имам и още един въпрос - отделил съм 700лв за "стягане" на колата. Как мислите дали ще са достатъчни? Колата не е карана от 1.5г и след като я подкарах установих че окачването е супер стегнато - нема скърцане, тропане и хлопане но изпускателната система е за подмяна. Освен това мисля да сменя накладки, дисковете, водна помпа, ремъци, масла и спирачна течност, филтри, гуми. Та се чудя даки ще се вмъкна в този бюджет (± 100-200лв). А оригиналният размер гуми какъв е?
×
×
  • Create New...