Jump to content

Kratos

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Kratos

  • Рожден ден 16.11.1989

Друго

  • Kaра
    audi 100 с3 2.0 5ц

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    България София

Kratos's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да колега стария модел е, а аз съм написал кога е първата регистрация!
  2. Здравейте колеги! Продавам : марка: ауди модел: 100 ц3 първа регистрация: 04/01/1994 кубатура: 2.0/2000 конски сили: 115 тип двигател: u-CAT пробег: 124 000 км тип: седан/ лимузина ск.кутия: автоматична/ 3 степенна екстри: серво управление, стерео уредба, газова уредба и д.р цена: по договаряне ! телефон за връзка: 0895/037 087 0879/037087 може и тук във форума или на лс Колата не е лоша купувана е нова и е карана само от дядо ми до преди месец седеше в гаража (вече от 4 год ) и чак сега се прежалихме да я продадем, има всички необходими документи и гражданска отговорност ! Може също така и на части но без газовата уредба защото е чисто нова, сложена е миналата седмица има преглед, паспорт и всички др. необходими документи! Поздрави на всички
  3. Имам ауди 100 ц3 2.0 3 скоростен автоматик . Когато колата е студена неиска да включва 3-та скорост, проверих маслото е ок и като колата загрее почва да включва и трета. Един познат се обади на един майстор които се занимава с ск. кутии и тои каза, че има някакви балансиращи ролки които може да са се разместили и затова не я включва, та мисалта ми е дали има такива ролки или е повредена кутията, и дали може да се сложи 4 скоростна кутия! Благодаря предварително ! Поздрави
  4. колеги и при мен е така (100 5-так автомат) На моменти ми дава над 30 на 100 ) направо се видях в чудо! Даже днес и гръмна, и то доста силно ! При мен като тръгна да спирам, някаде към края на спирането почва да ми тресе и после се нормализира( и на бенз и на газ) Някакви идеи?
  5. Kratos

    Проблем с автоматика

    Мерси колега но проверих всякак и си има, даже долях 0.5 литра още и се дигна на мах, но пак неще да включи. Незнам защо го прави като има масло и не прищраква и не хрупат скоростите, даже ги включва удивително гладко но чак като я покарам около 10 мин тогава почва да включва 3 та. Един майстор ми каза, че има някакви балансиращи ролки или (нещо такова) които можели да се нагласят, та се чудя дали не е от тях? Вкрайна сметка ще се дават много пари и тва е ! Здраве да е !!!
  6. Здравейте колеги, имам проблем с автоматика ауди 100 ц3 5-так, когато запаля колата и потегля ( докато е студена) включва само първа и втора, а трета не, дори и да я надуя до 120 км/ч , казаха ми, че може да няма масло, но аз го проверих и е даже над половината, а като позагрее колата я включва перфектно още откъм 50 км/ч. Може ли някой да ми каже какъв е проблема, защото в понеделник ще ходя на майстор да я види и не искам да ми каже '"трябва основен ремонт и да дам 1000 лв за ремонт " Моля ако някой може да помогне, ще съм много благодарен! Поздрави на всички колеги!!!
  7. МЕРСИ КОЛЕГА ще отида да поговоря с хората и да видя какво ще правя, даже дори ми е изключително близо ! Мерси отново И след всичко което написах пак продължаваш с интересното си държание ?
  8. Полседно 10 клапана на цилиндър !! исках да видя дали пак ще се заядете или ще ПОМОГНЕТЕ !!! Но вия както винаги избрахте да се заядете !!!!!!!!!!!! Мерси !!! В тоя форум явно не се ПОМАГА а се ПОДИГРАВА !!!!!!! Значи доказа, че си нямаш друга работа а само си седиш пред компютъра и се заяждаш с хората !!! БРАВО !!! Мисля да предложа да ти изградят монумент в центъра на Търново !!!! БРАВО !!!
  9. извинявам се, предишната ми кола беше 8в и постоянно бъркам! 5 цилиндъра 12 винтила!!! Извинявам се ! Просто исках да попитам дали този прави проблеми както 16 винтиловия ! Грешката е моя ! И моля ви ако ще помагате нещо помагайте ако не закрийте темата и да се спрем с тия глупости, че вече нямам нерви! Ако само ще се подигравате на една проста грешка по добре не пишете!
  10. Добре бе пичове няма да пиша повече !!! ИЗВИНЯВАМ СЕ - нали го казах вече! ако можех сам щях да я изтрия тази тема, незнаех, че така ще реагирате ! Чел съм ги и правилата ! Изтрийте я тази тема моля !!! !!!!! Мерси за голямата помощ която ми оказахте !!!!!
  11. Е извинявам се !!! Мерси за помоща ! А наистина ми е доста спешно защото ще трябва да я сложа до края на месеца после няма да мога изобщо нищо да слагам ! А сега ще изкреща едно ИЗВИНЯВАЙ ТЕ !!!!! И мерси на всички!!!
  12. Колеги имам ауди 100 ц3 2.0 8v автоматик 5 цилиндъра МОЛЯ кажете ми дали може да му се сложи газ, защото говорих с един газаджия и той ми каза, че дори няма да се навие да му сложи газ щото било трошливо????? А пък аз съм чул, че само 2.0 16v бил проблемен МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ С СЪВЕТ !!!! А пък тази ламя в тази криза няма как да я карам на бензин НЯМА КИНТИ Поздрави
  13. Мерси колеги ! А сега имам една огромна питанка много важна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Има ли проблеми този механичен инжекцион за газ !!!! Щото говорих с един газаджия и тои ми каза че даже няма да се наеме да я прави! аз съм чул че само 2.0 16V са проблемни моля кажете ми дали ще стане ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!!
×
×
  • Create New...