Jump to content

valerko

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Син

valerko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ааааа, благодаря ти. Това ми е под носа.
  2. Препоръчайте добър диагностик за бензинка в района на Сточна гара или Св.Троица. Ако не взима над 30 кинта ще е добре, че имам познат ама до 1 седмица го няма и съм на зор.
  3. На мене основния проблем ми е че въобще не бачка на бензин, а не паленето.
  4. Колеги спасявайте положението, много Ви моля. От наколко дни съм на газ и ми се тииииит майката. 1. Първия и втория ден добре и на бензин и на газ. Разлика между газ и бензин никаква във вървенето. 2. Третия ден на газ започна да гасне като изключа от скорост и почнах да карам на бензин. 3. На четвъртия ден понеже ми беше за смяна гърнето отидох да ми го сменят, и човека дето ми го смени го помолих да настрои газираната да не гасне. Настрои я, не гасне в момента, вярно бая спъната е, обаче ми каза че поне ще ми е икономична. 4. На следващия ден /вчера/ - изненада. Колата запали сутринта на бензин, след 10-тина минути угасна и не пали въобще на бензин. Върти като откачена но не ще. Викам си бензина е свършил. Сипах - таратанци. Имам подизрение че ключа газ/бензин е заминал. 5. Тая сутрин на газ викам си при -2 градуса няма да палне. Врътнах......ебаси мамата....запали по добре от на бензин. Те това е с мойта газова. Още малко ще я потърпя и ще изскубя всичко и у мазето. Моля, някой да сподели ако има идеи по проблемите. Колата е моноинжекция. Агуто е бутилка и сонда ICOM - италиански, изпарител Stefaneli или нещо подобно, електрически - стар, газов клапан BRC - нов, ключ газ бензин BRC Time - нов.
  5. Кажете в района на Света Троица, Фондови жилища, Банишора или Сточна гара качествен газаджия. В люлинския Аргус не ми се ходи.
  6. По посока на движението или напряко и защо? Благодаря.
  7. Имам един свален от кола изпарител който вече стои 3-4 месеца и чака да му дойде времето за монтаж. Нещо мембраните съсипват ли се от това неизползване?
×
×
  • Create New...