Jump to content

ТОДОР

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ТОДОР

  • Рожден ден 5.10.1976

Друго

  • Kaра
    A3 TDI 1,9 66KW

Контакти

  • AIM
    todor197676
  • Yahoo
    TODOROVTODOR32@yahoo.com

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    GR ATINA

ТОДОР's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги,имам следни проблем,дясното огледало на колата грее постоянно без да съм го включвал,колата е ауди а3 моля помагайте?
  2. Следваща ако не се оправи,смени и биалетките......
  3. ТОДОР

    Проблем с коланите.

    Здравеи колега, оправят се коланите само с подмяна.С моите имах проблем имах проблем,обиколи моргите и йе намерисх но гледаи да са от а3 с пиропатрони.Цени разли4ни,ако искасх пример давам веднага....в РУСЕ взеж колан за 40 лева и го варнаж защото неискаше да се прибира,от сливен купих 2 за 50 лева от а4 които сащо не работиха добре,сащитте тиа след 3 месеца ги размениж за оригинален от а3 1 брои а другиа го взех от Ст.Загора за 10 кинта от морга и ве4е година нямам проблеми,успеж с търсенето малко трудно се намират с пиропатрони и читави,пробваи ги на място задалжително за да нямасх проблеми после.
  4. Моята я купих 2009 година беше на 237000 и нещо,на 25 март 09 беше регистрирана от собственика на автокаща в сливен а на 17 април 09 я купувам аз,колата е ауди А3 агр мотор 97 ноември производство по рама е 98.На капака на ангренажа писше 117000 един път и още веднъж 222000,аз я взеж на 237000 и смениж на 247000 ангренаж ролките си личаха че са нови.Интересното е че колата беше пребоядисна цялостно свети и аирбага с регистрирана краш дата,вапреки всичко я купих и до ден днешен съм доволен вече е на 293000 км.Дали е сменено таблото или не незнам,беше ми казано че е била в гараж 2 години в италиа и собственика и се 4удел дали да я прави или не и така я купува бг джамбазина които я оправя за жена си,невярвам на всичко разбира се,вапросът е до колко са реални тия километри и дали могат да се проверят някъде,клапан н75 е с година на производство 97 ако има някакво зна4ение това.
  5. Привет на всички съфоръмници,мисля че всеки малко или много го е глождило колата му на колоко реални жиляди километра е,затова и пускам тая тема.Ако има начин все пак да се установиат реалните километри на автомобила моля споделя?те.Става вапрос за все пак дказан начин на реални километри а не за предполагаеми по изтърканата апицерия или зажабения волан и т.н.......?мисля 4е йе се получи добра беседа по тази тема.....?
  6. Къси и далги са с разли4ни крушки,а и буксите са стандарт.
  7. ТОДОР

    Здравейте и от мен

    Ами защото човека пита дали пречи на турбината,а обикновенно на милионниците които караме им пречат тия катализатори,а ако има вазможност нека го замени с нов.
  8. ТОДОР

    Здравейте и от мен

    Има катализатор един е,при първа вазмойност го отстрани и няма да сбъркаш.
  9. Много благодаря колега но ако можеш да обясниш подробно как да направя интервентциата ще съм ти много благодарен,доколкото разбирам трябва да съединя синия и 4ервения маркуч от клапан н75 в едно и така да покарам малко това ли е?Доколкото знам и двете тия маркучета влизат в турбото едното в разтоварващия клапан другото в турбината така ли е?предстои ми да я чипна април месец при колегата Андонов затова искам и да баде изрядна,ойе веднаж мерси....?
  10. Здравеите колеги,имам малак проблем със забиването на моито ауди,мотора е АГР А3 ТДИ изписва грешка 00575,проверил съм вакумние маркучета за спукване нямат проблем,незнам пренадува ли или губи наляагане,прави го доста чесо напоследък след загасяне и запалване се оправя.Как се проверява клапан н75 дали работи,моят при парвона4ално палене цъка и след малко спира да цъка незнам от него ли е моля помагаите....мерси предварително....?
  11. Без значение марката да има спецификациа тоест да пише DOT4
  12. ТОДОР

    А3 ПД

    Изобщо не се чуди колега,само положителни са качествата след мажането на катализатора,освен екологията разбира се,а и процедурата не е никак сложна стига да ти се мърси малко.....качваш колата на канал отвиваш снадката която е между задното гарне и катализатора вземаш далъг железен шиш и чук и започваш да чукаш вътре в тръбата на катализатора,така катализатора се чупи малко по малко и се дроби на парчета и така докато изкараш и последното парче,парчетата ги събери защото ще вземеш за тяж около 70-80 лева ,счупеното от ватре излиза на парчета и прах което е ценно има платинени частици,питаи каде ги изкупуват.
  13. Мом4ето се казва ясен намира се в старата кожена фабрика отиди на място и попитай ще ти кажат,вътре в фабриката му е цеха за сажаление нямам тел.да ти дам.
  14. Започни с една диагностика на комп.да видиш за грешки,катализатора задалжително го отстрани а ако не се оправи запо4ни от вакумните маркучета и клапан н75,на компа да ти видят центровката.
×
×
  • Create New...