Jump to content

D22DJ

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 D3 4.2

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Перник

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

D22DJ's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. D22DJ

    Слаби спирачки

    Колеги проблема е следният и да използвам на колегата темата: колата не спира добре с предните спирачки. Прилагам снимки за да видите как дисковете не са нормално "лъскави". Преди и след смяна на предни и задни накладки разлика няма. Сменена е и спирачната течност на машина. ABS-а на сух асвалт не се включва, не блокират колела. Ако примерно направя 3-4 екстремни спирания от 100до0, на последното почва да рита педала на спирачката. Задните дискове за мен са Ок, но вижте предните. Сервото държи вакум. Къде да търся проблем? famous love poems
  2. https://www.vindecoderz.com/EN/Audi/A8 Тук на мен ми излиза цвета на купето.
  3. D22DJ

    Неизвестен датчик

    Колеги понеже ми се спука маркуча на хидравликата, след като махнах пластмасата на фара за мъгла видях закачен със свинска опашка датчик. Мога само да предполагам за какво е. Някой ще подскаже ли? От страната на шофьора.
  4. D22DJ

    A8 BFM дебитомер

    Благодаря, дебитомера смених още преди да получа последните мнения, оригинален Бош. На празен ход показанията останаха около 15in/hg, неприятното, е, че късият /на празен ход/ стои отново на около + 10-15 процента. Колата е с lpg и е настроена смятам добре/дълъг трим +- 1 процент/. Просто ме дразни това с работата на бензин. Ако е да кажем бензинова помпа ще го преживея Питах за вакуума на празен ход, за да отметна като причина загуба на вакуум някъде.
  5. D22DJ

    A8 BFM дебитомер

    👍 Разбирам...автомобила за мен върви добре, но все пак това с дебитомера ми дразни любопитството. Още нещо да попитам относно референтните стойности - на празен ход със загрят мотор вакуума стои на около 14/15 - in/hg. Някой от Вас колеги може ли да погледне какви са Вашите стойностите? Отново благодаря
  6. D22DJ

    A8 BFM дебитомер

    Имах в предвид дебитомера да отчита по-малко на основа на променени тримове, респективно различна работа на ecu-то, на пълна газ?
  7. D22DJ

    A8 BFM дебитомер

    Макс с Vcds на втора предавка записа 230. Въпроса ми е, ако изключим дебитомера и това да дърпа въздух след него има ли друго за което не се сещам? Дългите тримове или колебаеща се бензинова помпа играят ли роля при подобно замерване?
  8. D22DJ

    A8 BFM дебитомер

    Колеги колко макс трябва да покаже в g/s единици, дебитомера на А8 4.2 бензин с код на мотора BFM? Благодаря
  9. Да използвам темата на колегата. Колата е Passat B5.5, 1.8Т, AWT. Мотора е основно ревизиран, с ревизирана глава от ADR/ сложена директно с валовете си/. проблема е, че в момента вървежа е меко казано смешен сравнено с преди ремонта. Предполагам както по-нагоре колегата каза трябва презацепване но само на всмукателният вал или?
  10. ++ Автомобила вече е с чисто нов ксенон на 6000к., застраховка гражданска отговорност за 2011г. и годишна винетка за 2011г. Up
  11. Opel Vectra 1.6 16v 3800 лв. Януари 1997 174,000 км Бензин Ръчни 101 к.с. 1600 см3 4/5 врати Син Особености и Екстри Комфорт: Климатик, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредба, Алуминиеви джанти Сигурност: ABS, Airbag, Халогенни фарове, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване Друго: Серво управление, Бордови компютър Допълнителна информация Перфектно техническо състояние, обслужен/винетка, застраховка, преглед/, нови предни и задни накладки MINTEX, нов термостат BEHR, с 4 почти нови летни гуми VREDESTEIN SPORTTRACK 3, както и зимни KLEBER, мулти - функционален дисплей/показания за дата, час, външна температура, разход на гориво и други/, мултифункционален koжен волан, 2 Airbag-a, подгряване на огледалата, фейслифтови фарове, подглавници, падаща и разделяща се задна седалка, забележки по задната броня, регистрирана, нисък годишен данък. Автомобила се намира предимно в Перник и София. За контакти: 0898 50 76 38 Елизабета
×
×
  • Create New...