Jump to content

Porter

Members
  • Мнения

    157
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 AVU

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2086 профилни разглеждания

Porter's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Porter

    ESP - Странно поведение

    След като си провериш налягането в гумите, пробвай с диагностика и адаптация на датчиците.
  2. Здравейте, Наскоро голямата перка на радиатора започна да свири и тогава ми направи впечатление, че и двете перки се включват още при палене на автомобила, дори и при -5 градуса, без пуснато парно/клима. Мисля, че не са виско (имат кабели към тях), и поради това трябва да се включват само при необходимост. Въртят на ниски обороти, но все пак... Иначе колата си загрява нормално (доколкото е възможно с пуснати перки), и на дълъг път си стои на 90 гр., във вагком не излиза грешка за датчици и т.н. Къде може да е причината за ранното включване, и второ - свиренето може ли да се оправи с профилактика/смазване/етс, или да търся перка? Благодаря предварително.
  3. Сигурен ли си, че вместо SENSOR не е пишело MIN? Моя фис е прецакан точно там, и не се четеше надписа, долях масло и изгасна, т.е. било е предупреждение за нивото, а не за дефектен датчик.
  4. За 1.6 мотора - фейса е след август 2000 година, там вече е с 1kw повече на хартия, което го слага в следващата данъчна категория. Сега обаче след промените за EURO изискванията разликата в данъците вече не е драстична.
  5. За актуална и систематизирана информация потърсете тестовете на ADAC. Колкото до персонални впечатления - мога да похваля Конти TS850, по-добри от предните УлтраГрип7 (иначе също чудесни).
  6. Провери дали таблото не е френското "Jaeger", от тези години масово са проблемни - започват с подобна дреболия, накрая повечето уреди полудяват. Решението е друго табло, немско - "VDO".
  7. Porter

    VAG-COM

    Някой има ли идея как да коригирам показанията на скоростомера? След смяна на табло скоростомера и километража показват с около 20% повече, което не е в рамките на нормалното... Сравнявам го с показанията на 17 канал на климатроника - еднакви са, странното е, че 17 канал винаги е показвал повече, дори при старото ми табло, а то беше точно то 1 км/ч, т.е. явно може да се настроят показанията на таблото... Пробвах с различни ст-сти на кодиране на instruments във ваг-ком, ефект нямаше , но го правих на сляпо, тъй като нямам лейбъл файл за това табло, ПП А3 '01 е автомобила, новото табло е VDO, старото Jaeger.
  8. Хахаха, благодаря колега, направи ми деня! В херци се измерва тактовата честота на процесора, т.е. скоростта. Понятието 'мощност' няма нищо общо. Значи според теб два движещи се успоредно автомобила с 160км/ч правят обща скорост 320км/ч? Intel са се прецакали здраво - платих си за процесор на който пише 3GHz 8 ядра, а той значи всъщност работи на 24GHz... Хайде сега спри се малко, не ти прави чест да заблуждаваш хората и във този форум (в един друг мисля вече ти направиха забележка). PS Извинявам се на модераторите за офтопика.
  9. Съжалявам за спама, ама това е обидно - 2 ядра по 1.6GHz не правят 3.2GHz !!!
  10. Благодаря, колега, но това е с аналоговия часовник, т.е. преди 2001-ва. Моето е с дигитален часовник и два малки FIS-a.
  11. Здравейте, търся табло с уредите на бензиново А3 от 2001-2003г, производител VDO. Ще разгледам и предложения за такова от S3 същите години, въпреки, че не са 100% съвместими и се налагат разни интервенции по напасването, които предпочитам да си спестя. За контакти и предложения - ЛС или в темата. Поздрави
  12. Porter

    VAG-COM

    Може, но става само на по-нови автомобили, правил съм го на октавия 2.
  13. Благодаря, тази тема я бях пропуснал...
  14. Здравейте колеги, Един приятел иска утре да прескочим да огледаме посочения автомобил, ще се радвам на всякакви мнения и впечатления. Благодаря предварително! http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11358241048337469&f1=details&slink=298n74
  15. Microlab SOLO-7c http://virtualnazona...p?ProductID=189 Мисля, че могат да се намерят и на по-добра цена. Има 1-2 ревюта на руски в мрежата, с две думи - чудесен звук за тия пари, нищо общо с "компютърни" колони.
×
×
  • Create New...