Jump to content

mmaxx

Members
  • Мнения

    920
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi coupe 2,0 16V

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2764 профилни разглеждания

mmaxx's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги , продавам части които ми останаха от аудитата : Броня от Ауди 90 Б3 , липсват хромираните лайстни , перфектна , сива - 40лв Съеденител (феродов диск и притисквателен) за Ауди 90 2,3 куатро - 40лв Емблема турбо - 10лв Съеденител феродов диск от ауди Б4 Купе 2,0 16в 6А - 20лв Мигачи Ауди Б4 купе - по 15лв/брой Километраж до 260км/ч за Б4 купе , с ауточек (ЗАБЕЛЕЖКА: брояча за изминати километри не работи добре) - 50лв Реостат "таралеж" Диавия - 50лв Бензинова помпа от ауди Б4 6А Бош , произведена във Франция , работеща добре но доста шумна - 40лв Шарнир за Ауди Б4 купе чисто нов - 20лв Снимки: http://mmaxx.snimka.bg/?album;aid=729031 0887 119 112 - Теленор 0877 07 97 36 - Вива София , Божурище
  2. Важното е ауспух да има Колега , каква е целта? Да бръмчи повече , да изглежда като бегачка или действително да имаш полза от интервенцията? Защото за последното ако не си с В-образен осмак няма смисъл да правиш двойна генерация с 4 ауспуха
  3. При Сони черното е най-контрастно , ако на самсунг прическата на някоя мацка изглежда като едно голямо черно цяло , то на сони ще различите кичурите.И доколкото знам при Сони го няма проблема изгорял пиксел. Именно заради технологията на матрицата която споменаха вече колегите.
  4. И аз моя го излекувах по този начин временно. Взимаш една такава лента и го облепяш здраво , омотаваш го хубаво да не смуче въздух. За 6А чисто нов с отстъпка беше 150лв и чакане седмица-две докато бъде доставен.
  5. 170лв на месец без коментар и при договор за минимум една година
  6. mmaxx

    Оборотомера спря

    При мен така беше с километража. От миналата година като ходих на море отказа , после започна ту да работи ту не, докато не умря тотално. Според мен проблема ти е в таблото , километража.
  7. mmaxx

    Оборотомера спря

    Колега , ако ти трябват части имам табло с уреди с неработещ километраж. Оборотомера работеше нормално когато го пробвах. Ако ти трябва нещо пиши едно ЛС.
  8. http://obrazki.elektroda.net/86_1211720266.jpg Изглежда като този. В интернет намерих фирма в софия която е представител на диавия , вебасто - Рея мп еоод , в кв.Враждебна , ул."8" №17. Утре ще се свържа с тях да видя дали могат да съдействат. Ако не ще се търси втора употреба или ще разпитам в Порше запад как мога да се сдобия с такова.
  9. Колеги , ново 200 , оказа се че е проблемен "таралежа" , който регулира степените. Можете ли да помогнете кое точно е този таралеж? Този блок на който пише Диавия ли? http://mmaxx.snimka.bg/tuning/chasti-audi.729031.34370141.big
  10. Дори по талон... Марката е : АУДИ , модел: КУПЕ , модификация Б4 80,90 е за седаните Аз карам от 8 години моето , 6А двигател е , не е скъп за поддръжка. Болежка според мен е бензиновата помпа , 2 съм сменил досега , иначе по двигателя не съм пипал нищо , не съм го отварял , само на капака на клапаните съм сменявал гарнитура понеже омасляваше. Разход ми дава от 8/100 извънградско , до 14/100 в града и задръствания , нормално каране около 10 Относно куатрото , това е нещото което най-много ми липсва на мойта Практически вечна е системата. Брат ми имаше 90-ка 2,3 куатро. Проблемни обаче бяха маншоните на каретата , дефицитни бяха задните амортесьори и смени лагер на кардана за над 200лв. Но пък удоволствието да караш куатро е незаменимо. В завойте все едно караш трамвай, толкова е стабилна по курса
  11. Колеги , а за тази дали имате някаква информация? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11404761213970271&slink=76ftxf Виждам че е форумна , или преди е била. Тук няма обяви за нея. Виждам има забележки по салона.
  12. Силно захабени детайли по салона , почти цялото е пребоядисвано като предната и задната броня са правени като в час по трудово , в багажника липсва хоризонтална щора , има само вертикална , кората на пода в багажника е деформирана и цялата оплескана с нещо бяло , подобно на кисело мляко , волана изглежда сменяван , около ключалката до волана са сваляни пластмасите и не добре монтирани обратно , не се знае защо , предните фарове са различни - Депо и Хела , като на хелата са лепени крачетата за закрепване , запали след доста въртене на стартер , при превключване на газ в началото не държеше стабилни обороти , докато не позагря , след като загря при леко подаване на газ след това оборотите за празен ход не застават стабилни веднага а след леки колебания , шум в главата на двигателя , спукан бензинопровод сължеше и бензин капеше върху двигателя.
  13. гледах въпросното ауди преди малко... НЕ СТАВА!!! Един куп забележки , някои от тях брутални.
  14. А дали и годината има шанс да е вярна? Четох че е в пъти по-добре да е с по-нови уреди (километраж) и дигитален часовник. Или трябва да е фейслифт за да е с тях? Относно антифриза се съмнявам стария собственик да се е стискал за правилния при положение че е платил за толкова допълнителни екстри. По-скоро може да се потвърди моята теория за челен удар и тука наште джамбази да са сменявали радиатор и да са я натъпкали с ефтинджос антифриз. А може пък и да е Г12 син на цвят , чувал съм че има и такъв. Направи ми впечатление че задна дясна гума е различна от другите 3 , като ходя да я гледам ще обърна внимание и на това , трябва да са сложили резервната на мястото на някоя от другите... защо - не се знае. Обнадеждаващо е че двигателя е AJL , като гледам другите теми за Ц5 общо взето това е добър избор.
×
×
  • Create New...