Jump to content

jivencetooo87

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно jivencetooo87

  • Рожден ден 21.09.1987

Друго

  • Kaра
    audi A6 3.0 quattro

Контакти

  • AIM
    jivenceto87

Персонална информация

  • Пол
    Female
  • Локация
    варна

jivencetooo87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. продавам десен фар за ауди купе 94г в добро състояние е ,цена 120 лв.тел 0895 614 299 или 0899 19 93 27
  2. търсих днес цял ден обикалях по морги но нищо ....
  3. Здравейте колеги трябва ми спешно ляв фар и ляв мигач за ауди купе 94г фара е целия който е заедно с габарита а мигача е долу на бронята ако някой може да помогне с нещо тел 0895 614 299 или 0899 19 93 27
  4. jivencetooo87

    ауди купе

    трябва ми жило за дясното (ако има значение) стъкло колата е ауди купе, понеже моето се е закъсало и има проблем със свалянето и вдигането. от къде мога да си купя такова и колко ще ми струва?
  5. искам да попотам къде във варна претапицират седалки, врати и горе долу колко ще ми струва, колата е ауди купе. още не съм си избрала цвета и плата , но не искам да е кожа.
  6. здравейте , колеги да ви споделя моя проблем, колата ми менеше оборотите закарах я на сервиз и се установи , че проблема е в дебитомера или по точно в част от него, незнам точно как да ви я обясня на мен ми прилича на клапа (като капачка , която има ход на горе на долу) и е крива, мисълта ми е ако се изправи ще работили нормално след това или трябва задължително да я сменя. а и имам познат който има дебитомер но е с различен номер от моя, колата пак е ауди купе но е с по големия мотор, ще стане ли да взема само тази част (изкривената)? ако някои има някаква да идея моля да я сподели, или евентуално цена на дебитомер като моя , номера му е 438 120 208 , ако има знчение колата е ауди купе 1.8 112к.с (DZ) 91г.
  7. на други колеги изказали мнение по темата този спойлер им е по необходим доколкото виждам и приложение са му измислили.
  8. какво да ти кажа карам си , не я спирам и няма нещо в тази кола от което да кажа , че не съм доволна
  9. за нивото на маслото го бяха сипали между мин и макс. миризмата си е силничка за вървенето последно време не ми харесва за това и спрях да я карам на газ от преди седмица ,незнам дали има значение но преди да започна да я карам изцяло на бензин ,си я палих всяка сутрин на газ.Малко трудно палеше смисъл случваше се и два пъти да завъртя ключа ?
  10. Здравейте преди няколко дни си смених маслото с liqui moly 10w40 на 3-тата сутрин се сетих да погледна нивото от щеката беше около половин см. от максимума ,помирисах го миришеше на бензин ,това едвали е нормално ,но въпроса ми е в този случай какво трябва да направя ?
  11. здравей , няма какво да мислиш отиди разгледаи няколко , покараи и тогава няма да имаш никакви съмнения, че това е колата за теб при мен знеш ли как се получи първо братовчетка ми си купи такова ауди и още може би първия път когато видях колата знех, че и аз искам такава, да не говорим когато я покарах, сега и аз имам от година и половина и не бих я дала за някаква друга, а може би само за същото купе , но куатро. неината е 2.0 16 140 к.с. , моята е 1.8 112 к.с. , но като поддръжка по ходова може да се каже че са еднакви, макар че имат 3г. разлика, здрави са и наблюденията ми са , че и частите им са сравнително ефтини. като разход и двете не се оплакваме макар че неината е дота по бърза. моята е с обикновено газово и до сега съм нямала никакви проблеми. ако я вземеш запазена няма да имаш грижи, пример моята я взех с тропаща предница , но с около 150 лв с ремонта всичко стана ок. другото купе тя го взе без никакви проблеми и за 3 г. по ходовата част е сменила само 1 лагер и 1 биалетка, като имаш предвид нашите пътища. пад капака е сменила радиатор поради запущен мъркуч, а и радиатора явно му е дошло времето. щом ти харесва вземай успех в избора.
  12. днес да много искам и за напред да си остане така чистичко.
  13. да се похваля всичко вече е изпрано , сухо, ухае приятно чистичко като ново
  14. утре започва махането, не ме притенява как ще изглежда няколко дни тя така или иначе ще си седи в гаража, важен ще е крайния резултат. ще ви го съобщя като е готова.
×
×
  • Create New...