Jump to content

martin_ganev

Members
  • Мнения

    165
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

Последни посетители

1450 профилни разглеждания

martin_ganev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, от скоро имам А6 4Ф но забелязах че не ми работи осветлението на външните огледала при отключване и заключване, както и фаровете не светят когато я заключа (living home) май така се казваше функцията. От менюто на колата гледам че има отметка че са активирани ,но и двете не светят. п.п.Забелязах че на диагностика имам грешка за датчика за автоматичните фарове и чистачки: 01520 rain/light recognition sensor.Нз дали има общо с проблема,но и автоматичните фарове и чистачки не сработват. Някакви насоки как да реша тези проблеми. Мерси предварително.
  2. Закупих ексцентричните болтове и едната щанга за реглажа и твзи дни ще ги подмня и ще мина стенд.Да видим как ще е.
  3. Ето какво е положението на двата моста преди да се реголират. Някой вещ на стендовете да каже къде кво требе да се бутне? Тия дни ще сменя задните щанги и ще я закача пак
  4. Ами я купих с лоши гуми сега и преди месец и сложих хубави летни и старите бяха поизядени.С новите немога да разбера но.ми се иска преди да сложа нови зимни да и направя стенд на преден и заден мост да не ми изяде новите гуми
  5. Единият тампон е яко нацепен по дължина.Не ми позволяв да кача снимка да се види.Нямам тропане тия дни ще я закача на стенд да видим как е но мисля че ще има нужда от реглаж.
  6. На никои ли не му се е налагало да ги сменя?
  7. Здравей колега ,трябват ми двете щанги чрез който се регулиза задното окачване -сходимоста на задният мост при А6 C5 quattro.Имаш ли и на каква цена?
  8. Здравей колега ,трябват ми двете щанги чрез който се регулиза задното окачване -сходимоста на задният мост при А6 C5 quattro.Имаш ли и на каква цена?
  9. Здравей колега ,трябват ми двете щанги чрез който се регулиза задното окачване -сходимоста на задният мост.Имаш ли и на каква цена?
  10. Здравей колега ,трябват ми двете щанги чрез който се регулиза задното окачване -сходимоста на задният мост.Имаш ли и на каква цена?
  11. Здравей колега ,трябват ми двете щанги чрез който се регулиза задното окачване -сходимоста на задният мост.Имаш ли и на каква цена?
  12. Здравей колега трябват ми двете щанги на задното окачване на quattro то чрез който се прави сходимоста на задният мост.През тези щанги минава ексцентричния болт за наклона.Имаш ли и на каква цена ги даваш
  13. Здравей колега трябват ми задните две щанги от А6 C5 quattro с който се регулира сходимоста на задния мост
  14. Здравей колега, търся си задните щанги на задното окачване на quattro то, тези щанги който са за реголиране на сходимоста.Имаш ли и на каква цена?
  15. Мойте са метални и доста корозирали и единият тампон е сцепен на дължина
×
×
  • Create New...