Jump to content

HUGO

Members
  • Мнения

    233
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от HUGO

  1. https://dice.bg/macally-car-headrest-strap-tablet-holder-2-univesalna-postavka-za-sedalkata-na-kola-za-ipad-i-tableti-do-10-incha-cheren-item54924/ Щом казваш….
  2. Ето няколко варианта: https://dice.bg/search?text=Таблет+за+седалка
  3. HUGO

    Ниско налягане масло

    Имам А5 с CGLC мотор. След червената лампа, първо смениха датчик и шестограм, но не се оправи. След това смениха повдигачите и всичко е точно.
  4. Здравейте, Харесах една А5-ца и се чудя дали да не я купя. Като цяло сега имам същата, но 2013г. със същия мотор и имам представа за кутията, мотор и т.н По скоро ме и интересува ОК ли модела и колата от обявата? Благодаря! https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11638207219642094
  5. 38 km/h средна скорст, трудно да е само градско. Аз онзи ден се качих в колата на жената разхода е 12,5 чисто градско, на къси разстояния в Пловдив. 2.0 Дизел.
  6. HUGO

    Въпрос за музиката в B8

    Оригиналния по спомен, е по-ефтин от предложението.
  7. Здравей колега. Имам приятел със сервиз във Велинград. 0879/323-891 Димитър Ръжанков. Ще ти свърши работа, ако решиш. Поздрави!
  8. Така като гледам всеки говори, ама няма никой койта да говори от личен опит. Предпочитам да изчакам, че с тея софтуери и мапери да не се наиграя с някой филм....
  9. И мен ме вълнува същия въпрос. Пуснах тема в А5 форума, но няма отговор по въпроса. Следя темата.
  10. По-горното като че ли е по-добрия вариант. Малко инфо коже ли?
  11. HUGO

    Вибрация на двигателя

    Тампоните на двигателя гледал ли си ги?
  12. Някакво развитие по темата?
  13. HUGO

    Software

    Здравейте, имам А5 2013г. 2.0tdi 177 к.с, колата е минала сервизната акция на дизелгейт. Въпросът ми е има ли шанс да възстановя стария софт и ако да къде и как? 🤔
  14. HUGO

    Волан S-line

    Еърбег няма да взимам, ще ползвам моя същият е. За B9 до колкото знам копчетата няма какда станат 1:1, а и искам да е каквото е за моделът.
  15. HUGO

    Загрява до 70 градуса???

    Сега е 2-3 градуса по-топло от вчера, но при 20 градуса на климатроника държи 90 точно и не мърда. Предполагам всичко е наред. Само не разбрах освен двата термостат има ли друго или са само те?
  16. HUGO

    Загрява до 70 градуса???

    Ще го пробвам довечера да е по-студено на 20 градуса и на ниска скорост на вентилатора, и ще пиша. Благодаря!
  17. HUGO

    Загрява до 70 градуса???

    Ок ще пробвам значение за вентилатора има ли, или?
  18. HUGO

    Загрява до 70 градуса???

    А ми връзва се, просто AC беше изключено, а Auto светеше и температурата беше на 25. Така е оставила жена ми, а от сервиза е взех на Off.
  19. HUGO

    Загрява до 70 градуса???

    25 градуса на Ауто без климатик.
  20. HUGO

    Загрява до 70 градуса???

    Здравейте да попитам и аз колата е А5 с код CGLC днес е закарах в сервиз и казаха, че са сменили два термостата. Сега е пробвах при външна температура 6 градуса загря до 90 след което на светофар или при по-леко каране държи една идея под 90 оставих е около 10 мин на място стрелката не мръдна тръгнах и пак си закова 90. Въпросът е два ли са термостатите и има ли клапан и нормално ли е това с лекото играене на градусите, рядко карам колата и нямам наблюдения за това питам?
  21. HUGO

    Волан S-line

    Здравейте, решил съм да си сменя волана. В момента съм със трилъчев S-line кръгъл волан искам да го сменя със спортния, трилъчев (скосен) пак S-line. Колата е A5 Sportback 2013г. Автомат с пера на волана. Може ли съдействие кой е точния модел който трябва да търся? До колкото разрабрах май е този 8K0419091CP, но бил заменен с 8R0419091apixb или другия който също може да е 8K0419091elixb. Въпросът е това ли са моделите и ако да каква е разликата между тях? Благодаря! Прикачвам снимки на сегашния и на желания.
  22. HUGO

    Обща тема: Audi A4 B8

    Не знам, на другата кола купувам от Хюндай, чисто нови и оставят диря, вземам Бош и същата работа. Даже си мисля, че са едни и същи, само в опаковка на Хюндай. Сега взех Валео две седмици ОК и след това и те замазаха. Мисля да пробвам SWF пък да видим.
  23. HUGO

    Смяна на дифузер

    Според мен броните са различни и няма да стане само със смяна на дифузера, ще трябва цялата броня.
  24. Тази последната си заслужава вниманието. Ходи виж е, вкарай е в сервиз и ако всичко е наред скачай.
  25. В случая визирам, автомобилите от темата А5, А4
×
×
  • Create New...