Jump to content

Boyko A3

Members
  • Мнения

    207
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Boyko A3's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. каква е газовата, колата автоматик ли е?
  2. Колега с нашата хубава газ и 10000км са много - смени си филтъра.
  3. Имам приятел с такова и е много доволен - ако си търсиш се обади
  4. Привет! Продавам Samsung Galaxy Nexus - машинката е като нова, без забележки, работи с Android 4.1 Jelly Bean. Пълен комплект, включва: - USB кабел за зареждане и връзка с компютър - зарядно за контакт 220V - оригинални слушалки - оригиналната кутия - подарък силиконов калъф Линк със спецификациите: ТУК Цена: 600лв. за целия комплект. Снимки: За контакти: - skype: have_you_ever_felt - gsm: 0884 34 60 44 Телефона е в София, за страната пращам по Спиди
  5. Че той секаш не е много нов тоз фон. Направо си е стар вече. Имах такъв - не струва. Зимай айфон
  6. Усилвателя се намира отзад в багажника - отваряш багажника и зад кората в ляво е "кутийката". Там е и зумера на парктроника ако имаш такъв. От опит споделям, че според мен проблема не е в усилвателя - при мен след смяна на Concert-a с aftermarket мп3 плеър имах същия проблем. Сам монтирах новия плеър и съответно тествах многократно и с новия и със стария плеър, просто радиоусилвателя работеше само с concert-a.. незнайно защо. Накрая забих една жица 0.5 метра с букса в антената на новото радио и я пуснах зад радиото. Имах радио без пръщене и то без усилвателя. Поздрави и успех,
  7. Boyko A3

    Kупих си A4 B6 1.8T

    Колега постни една снимка на колата моля
  8. Подкрепям мнението
  9. Вървят и с уиндоус и с мак, и нейтив и виртуален. Вървят също и едновременно по няколко ОС-а без да товарят машинката. Райно, трябва ти Air 13-ка. Аз ползвам този и съм доволен: Model Name: MacBook Air Model Identifier: MacBookAir4,2 Processor Name: Intel Core i5 Processor Speed: 1.7 GHz Memory: 4 GB Ползвал съм всички Air и Pro продавани до момента и споделям от опит. Имай предвид че вървят спекулации за нов модел Air идните месеци - ако не ти е зор изчакай поне до 11-15 Юни да видим какво ново ще има на WWDC https://developer.apple.com/wwdc/ Поздрави,
  10. Попринцип разхода на газ трябва да е като този на бензин или с 1 литър повече (това е перфектния разход по книга), самоче конкретно за този мотор ако прегледаш раздела за газови уредби ще видиш колко много теми има, особено сега зимата, че им гори на хората по 15-20 на 100 и търсят какъв е проблема.. а най-често причината е много къс пробег (2-3км от вкъщи до работа..) при -15 градуса т.е. колата не загрява и гори като ламя. Аз слагах газ на 1.8 турбо, разхода беше 13/100, зимата и повече, но карах и доста на бензин (докато загрее за да мине на газ..) и на бензиностанция сипвах и газ и бензин.. Кяра в газта е ако караш много градско, примерно палиш сутринта загряваш на място и после цял ден бръмчиш в града.
  11. Представи си, че колата се движи и звучи напълно нормално, не дава грижи, разхода е нормален и т.н.. но все пак има някакви грешки записани, които излизат при диагностика. Караш си я и си свиркаш. Обаче споменаваш, че обмисляш след време да слагаш ГИ за икономия. Какво ще направят газаджиите - ще ти вземат парите, ще ти сложат един ГИ, който ще ти прави проблеми щото не е настроен коректно, и ще си абонат при газаджиите, а те ще те отсвирват с номера "Абе тва е щото имаш там едни грешки и от тях е цялата работа..". Отделно че ако имаш записани грешки, то колата рядко работи нормално, дори привидно да е ок. Логнати грешки означават проблем с някоя система по колата. Дори към момента тази система да работи нормално, то с времето може да се прецака и да те остави на пътя, или да прецака друга система заради това, че не функционира коректно.. Конкретно на въпроса "какви може да са тея грешки ако колата върви" - има много варианти. Не съм специалист, но представи си грешка "бедна горивна смес" - значи се предполага, че колата върви по-зле отколкото трябва - няма как да го разбереш защото не си я карала, не си свикнала на вървежа и не ти прави впечатление. Представи си грешка "богата горивна смес" - колата върви добре, но разхода е над нормалния. И т.н., примери много. Ако си купуваш стара кола, внос, без история, без да познаваш продавача, без да правиш диагностика, само след "едно кръгче" с нея и си гледал "на око" - работата си е чист късмет.
  12. Ако ще купуваш - закачаш и гледаш. Пак няма гаранции, ама иначе е божа работа какво купуваш. Разбира се на първо място е усещането като шофираш - как върви, как вози, как звучи.. всякакви странни звуци и явления са нежелателни и са повод за коментари. После компютърна диагностика, но разбира се след като си покарала малко за да се запишат грешките, който може да са изтрили преди 1 час.. Диагностиката е прилично евтина, аз не бих я прескочил.
  13. Аз го карах на А3 (лекото купе) и не вървеше мислех че само моя е така, но се срещнах с колеги и те се оплакваха от същото. За справка 1.8 го смених с 1.8Т и разликата беше от земята до небето във вървежа, въпреки че конете са само с 25 повече (от 125 на 150 с турбо), съответно данъка не е много различен. Разход в София: 12-13 на 100 ако карам едва едва. ако взема да настъпвам трябва да купувам бензиностанция. Дросела е проблемен и скъп - аз имах грижи с него. Иначе не съм имал съществени драми. Не бих си купил този мотор отново и не бих го препоръчал.
  14. За пореден път - муден мотор, много гори (градско), малко върви. С турбо поне ще има вървеж. Ако искаш мога да споделя и цифри.
×
×
  • Create New...