Jump to content

paco78

Members
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от paco78

  1. Имах същите проблеми,оказа се датчик на коляновия вал.Разбрах го чак като ми светна EPC.Грешки при диагностика нямаше.
  2. Ако не беше светнало EPC,щях още да се главоблъскам.
  3. Значи при мен проблемът се оказа от датчика на маховика.Разбрах го след последното отказване да запали,светна EPC и всичко ми стана ясно.Смених датчика на маховика и проблемът изчезна.Преди това я закачах на диагностика и нищо.А това за не запалване при включено парно,просто е било съвпадение.
  4. Имам уговорка с един колега да я закачим на ВагКом,да видим какви грешки ще запише.Ще ги кача тук след това.
  5. Здравейте колеги,имам проблем със запалването.За последните два месеца вече четвърти път ми прави този номер,не иска да запали.Имам наблюдение че само когато е включено парното.Винаги преди да изгася двигателя спирам парното,но ако забравя да го спра и при следващото палене по някога не ще да запали.Иначе за това време съм минал 4000+ км. без проблем с вървенето и разхода.Ако някой има идея къде да търся проблема ще съм благодарен!
  6. Благодаря за мненията колеги!В понеделник купих колата и за сега съм доволен.Предстои да и сложа газ и да я почвам!!!
  7. Между другото ходих да видя колата и да я покарам.Минах през доста разбити пътища с много дупки и като цяло нямаше никакви тракания или шумове по окачването.От към ускорение и работа на двигателя също много добре се държи.Климатроника работи нормално,салона и е без забелажка.Не съм написал че собственика си я кара ежедневно като лична и работна кола.Колата е регистрирана и с винетка до 05.2019г. мисля да я взема.Ще има и комрнтар по цената разбира се.
  8. Здравейте колеги,спрял съм се на тази кола.Audi A4 1.8T 6,600 ЛЕВА 2003, Бензин, 184000 км. частно лице, Троян http://www.cars.bg/offer/c2716132 Ако може мнението ви или ако някой евентуално я е гледал.Наясно съм с километрите че не са такива.Благодаря предварително!
  9. И каква е цената за скоростната кутия?Като цяло много малко инфо!
  10. Цена за предните седалки?
  11. За километражното питах,но ми трябва здраво.
  12. Таблото с уредите ме интересува,здраво ли е и цена?
  13. Таблото с уредите здраво ли е,цена?
  14. Да се похваля и аз,днес си монтирах тампоните от колегата koko60.Просто друга кола,мисля че стана и малко по висока около 2-3см.Цял следобяд я тествах по "хубавите" шуменски улици и нямам забележка.Благодаря на колегата за доброто изпълнение!
  15. Предните амортисьори здрави ли са,цена?
  16. Купувам оригинални тасове 15цола за Ауди.По възможност да са запазени.0878247253,0899287110 Пламен.Приемам и по куриер,естествено за моя сметка.
  17. Имам интерес към тасовете,ако ги продаваш отделно,пиши.
  18. Колата запали колеги,благодаря на всички отзовали се.Просто бях много ангажиран и не ми остана време да пиша.Значи проблемът се оказа в ангренажния ремък,който е бил много хлабав и следователно е прехвърлил някой друг зъб(колко и майсторите не можаха да ми кажат).Та след откриване на проблема с ангренажа и евентуалното му отсраняване,пак никакви изгледи да запали.След което викам втори майстор да я види,всичко е наред с токовете и горивото и пак не пали.Оказа се че след дългото въртене на газ и бензин,сме я задавили и за това не е запалвала.След това свърши и токът в акумулатора и я оставихме за следващия ден.На следващия ден майсторът дойде и извади всички свещи,интересно но бяха сухи,нагрява ги с една запалка и пак ги сложи и чак тогава запали все едно тъкмо съм я изгасил.От тогава съм минал към 300-400км.Интересното е че от последното сменяне на ангренажния ремък съм изминал 3400км при условие че е бил хлабав, и се питам защо чак сега е превъртял.
  19. Помпата си работи добре и се чува идеално като включва,но и да не работи,колата не пали и на газ.
  20. Благодаря,довечера ще го видим и ще пиша какво е станало.
  21. Свещите дават много добра искра и затова си мисля че не е от бубината.Довечера ще видим и този датчик на Хол,мислех че намам такъв защото един"голям разбирач" ми каза че нямам.
×
×
  • Create New...