Jump to content

STEYN

Members
  • Мнения

    335
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ше А4

Персонална информация

  • Локация
    Варна
  • Интереси
    Football

Контакти

  • Skype
    steyn_

Последни посетители

1309 профилни разглеждания

STEYN's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Здравей колега,имам близък с който си купихме еднакви автомобили,за който проявяваш интерес.Както ти писах по-рано моята в продадох,но днес разбрах че моят приятел продава неговата.

    Автомобилът е много пазен и не са жалени средства за поддръжка.

    Ако ти е интересно,ще те свържа с него.

     

     

    поздрави

  2. Колата налична ли е все още? Може ли актуална обява? Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
  3. Здрасти, имаш ли това компресорче за централното ? Трябва ми за S4 2.7 combi Part number : 8D0 862 257
  4. Хм, това искам да го видя поставено на А4-ка. Някак си в съзнанието ми е като видя такива фарове да знам, че е А6 и ще ми е странно на пръв поглед.
  5. Хм, мисля, че няма. Трябва да има позиция Ауто съдейки по други коли на лоста за чистачките, а аз такова Б6 не съм виждал досега. Ако греша нека ме поправят колегите.
  6. Бих ти помогнал да отида да я огледам, но ми е доста заето с малкия в момента. Ако имаш познат във Варна прати го да я огледа и да поразпита за колата, защото преди месец-два ходих да гледам една е-класа в тази къща на смешната цена от 9000 лв и въпросния джамбазин говореше огромни глупости за колата, не можеше да ми отговори на елементарни въпроси, призна че имало проблем с колата по скоростна кутия, но разбира се ремонта бил под 500 лв. Колко да струвала една подобна кола... Разбира се може да е нещо различно с въпросното Ауди, но все пак нека някой я погледне преди теб
  7. До колкото съм чел мнения на колеги тук в този форум това май е най-лошата комбинация - предно и мулти. По-запознатитите му викат мултитрошляк, заради скъпите ремонти.
  8. Е като е ОК напиши как решихте проблема!
  9. Огледай къде са щипките, свали ги, виж хубаво някъде нещо не добре закрепено. Така много общо казано "припукват", никой няма да ти даде адекватно мнение.
  10. Има ли настройка за това колко дълги да бъдат клиповете при full hd снимане? Днес исках да снимам футболен мач и видях, че е спряла по едно време камерата. Пуснах я пак и след това имах два клипа по 10 минути
  11. Пробвай Bardahl BDC Diesel. Аз имах проблем с дюза от кофти гориво и поне при мен помогна
  12. Върнаха ми я от компютърния сервиз и нищо не могли да направят. А аз междувременно на 100 водка и сок успях да я позакрепя и да работи постоянно за момента. С duct tape прилепих батерията по-здраво към контактните пластини, успях да затворя капака без да угасне камерата и направих няколко теста с клатене и т.н. Засега работи, поръчах и нова батерия от OLX и чакам утре да дойде да направя тест дали не е от самата батерия. Пуснах и ticket в Gearbest и ще чакам 1 ден да ми дадат отговор. Надявам се тая доработка дето я измислих да удържи, няма да показвам камерката на какво прилича в момента. Аз лично приключих с gearbest.com.
  13. Оставих я тъкмо преди час в Интекс компютри като обясних проблема. Ще чакам да видят те дали могат да измислят нещо.
  14. Колеги зарибих се и аз по камерите, но май ударих греда с моята бройка. Получавам я снощи, следвам инструкции за пускане и камерата не тръгва. Пуснах да се зарежда, светва червено около копчето за пускане и след няколко минути угасва. Уж това е индикация за заредена батерия, но отново камерата на тръгва. Замерих с мултицет батерията и ми показва, че има достатъчно заряд. Изнервих се и съответно разглобих камерата да видя какво става вътре. Признавам, че не разбирам нито от ток, нито от платки и такива електроники. След цяла вечер ровене и кратки консултации с колега от форума (на който благодаря) стигнах до извода, че някъде или има утечка на ток или някъде не се получава добър контакт. Ето защо мисля така : Тук съм притиснал долния ляв ъгъл на камерата с клещи и едва тогава камерата тръгва и работи. Пробвах я в това състояние - даже я ъпдейтнах, успях да направя кратък клип, т.е. работи нормално стига този ъгъл да бъде притиснат. Ето какво се случва ако допра с метал или натиска някъде : https://www.youtube.com/watch?v=jw77eu5TtWY Ако все пак камерката проработи за кратко то синята светлина мига три пъти, седи включена за съвсем кратко и сама спира : https://www.youtube.com/watch?v=DNNKVKSfaO4 В левия ъгъл има нещо като мека черна част, като изолация между платката и металната предна част на камерата : Подложих хартийки и какви ли не глупости да натисне малко и уж да тръгне, но пък тогава не може да се щракне хубаво лицевата пластмаса на камерата. Ще пиша и до съпорта на Gearbest, но скоро ще заминавам извън страната и нито ще имам време да чакам нова камерка или рефънд или въобще да им обяснявам за какво иде реч. А и честно казано след толкова отваряне и човъркане и следи по камерката едва ли ще уважат гаранцията. Тук има доста колеги на ти с електрониката, дайте някакъв съвет дали мога нещо аз да опитам или при какъв тип техник да я закарам. Самата идея, че камерата работи, снима и записва видео, свързва се с телефон ме навежда на мисълта, че проблема е поправим.
  15. Не - поне при мен грее и на седалката и на облегалката. Сигурно имаш някакво прекъсване по кабелите.
×
×
  • Create New...