Jump to content

dvg7

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    В4 2.0 АВК

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдивски регион

Последни посетители

1568 профилни разглеждания

dvg7's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрасти, колега развиваш пластмасовата гайка, няма нищо отдолу да е държи по скоро е залепнало уплътнението, леко го отлепи от всички стани и би трябвало да излезе. Успех и да знаеш после малко гадно се завива пластмасовата гайка, притиска се здраво и тогава се завива иначе постоянно тръгва накриво.
  2. Щом си от Пловдив колега звъни питай на този номер 0879001024 - Николай, разбира си от работата и ходи на място при клиента. Много съм доволен монтираха ми миналата година задно стъкло на В4.
  3. Колега провери си клемореда както са казали и другите колеги. Точно същите симптоми преди 2 седмици въртя лампите на таблото гаснат и не ще да завърти стартера причината клемореда последствията нов клеморед + акумулатор. Вечерта оставям колата без да има проблем сутринта няма никой, клемореда окъсява изчерпва тока на акумулатора, проверката на клемореда и смяната му е лесна има и тема със снимки. Клеморедът се сваля, като се махне таблото с уредите и зад контактния ключ, с малка права отверка се отвият две винчета без глава (заляти с боя и не се виждат, трябва да се изчопли ако не е свалян преди де). Успех с отстраняването на проблема.
  4. dvg7

    Няма спирачки. Помощ!

    Един вариант и аз да предложа ако не е помпата много вероятно е да са маркучите към спирачните апарати. Случвало ми се е не при ауди, а на друга кола, маркучите вътре да са разложени и да не преминава спирачна течност. Външно маркуча е добре не е напукан няма видима причина да е от него, но вътре е разложен и запушен. Успех и дано скоро да отстраниш проблема.
  5. Здравейте колеги само да кажа на колегите, ако търсят кабела във ВИКИВАТ го има и е точно LiYCY 7х0,5мм2 във Филкаб за момента нямат наличности на тези кабели дано да съм бил полезен на някой
  6. Колегата отново се отзова точно навреме. Коректен и точен както винаги. Който има нужда от нещо по колата нека смело да попита г - н Казаков и ще остане доволен. Пожелавам успех и здраве на г - н Казаков. Поздрави на всички колеги.
  7. Колега ето ти една тема много подробно е обяснено в нея кое какво е и как се диагностицира http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=110628 Успех с отстряняването на проблема
  8. До колкото знам с малко преправяне стават предните седалки(има и тема във форума), задните със сигурност няма да станат. Една идея, ако ти се занимава и имаш възможност да е вземеш и да е разкомплектоваш на части може да помогнеш и на някои колеги от форума с някоя друга част, а и да изкараш някой лев. Поздрави.
  9. За втори път пазарувам от колегата изключително точен и коректен. Поздрави.
  10. Колегата е изключително точен и коректен, истински професионалист, пример за това как трябва да се прави бизнес. Жив и здрав, г - н Казаков, пожелавам бъдещи успехи във всяко едно начинание.
  11. Колега аз съм правил ремонт на стартер на предишната ми кола в един сервиз е в БРСП "АВТОЕЛЕКТРОНИКА" на Кукленско шосе 23 питаш портиера за сервиза.
  12. Колега провери спирачните дискове ако са криви ще има вибрации. При мен пък се получи такава вибрация от некадърност на гумаджиите, с лети джанти съм и бяха ми сложили пласмасовата втулка на централния отвор накриво при монтажа на гумите и втулката замина и бях се вкарал във филм докато разбрах, че вибрира от това. Успех и дано да не е голям проблема и по скоро да го установиш
  13. Здравей колега да те питам имаш ли комплекта болтове за железни джанти, какви пари им търсиш
  14. Както е казал и колегата 99% проблема е в кабела на багажника,оправя се не е трудно, а има и теми така че потърси и действай
  15. Благодаря Ви колеги за отговорите може да отворя капачките да погледна как е положението.
×
×
  • Create New...