Jump to content

popov1600

Members
  • Мнения

    78
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно popov1600

  • Рожден ден 29.03.1993

Друго

  • Kaра
    Audi B4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Pazardjik

Контакти

  • Skype
    popov1300

popov1600's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги изгоря бензиновата помпа на аудито и сега купувам такава ако някой има да пише цена адрес и да я купувам че е спешно, колата ми трябва. Аудито е Б4 91година 2,3 мотор код NG
  2. Здравейте всички счупи се дръжката на 5-тата врата на комбито и сега търся да закупя такава дръжка. Ако някой има да праща оферти. Колата е Б4 комби да подчертая 95година
  3. Интересното е че не пуши всеки път пуши понякога.
  4. Като се замисля има разлика във спирачките но не бях обърнал внимание.
  5. Колеги помагайте че се побърках с това ауди. Работи като трактор прекъсва,пука,мерише странно нещо като на бензин и масло,пуши син дим отзад,направо ме побърка тая кола. От скоро започна да прави така помислих че меши бензина с газта и откачих кабелите на помпата но проблема остана. Държи високи обороти понякога ги намаля вдига ги откачена кола. Работи като трактор както на газ така и на бензин, на бензин положението е по зле трака мотора все едно клапаните се чудят дали да работят или не, гасне понякога не може да се изфорсира цялата кола се тресе от някви страшни вибрации от двигателя. Пиша малко несвързано ще ме извините но съм много ядосан на колата и просто незнам какво да правя. Аудито е б4 комби мотора е 1,6 101 коня ADA е кода на двигателя. От къде да започна да търся проблема. Свещите са нови не са стари.
  6. Никъде не пише кода за съжаление
  7. Колеги подариха ми касетофон ауди гама
  8. Една снимка на мойта каляска
  9. Ех колко е хубаво с климатик но да работи а моя нещо взе че отказа ще трябва майстор. Иначе преди като работеше редовно се използваше.
  10. Колега перките на радиатора две ли са? Заедно със електромоторите ли ги даваш. По отделно даваш ли ги перките?
  11. Колега най-вероятно говорителя ти е заминал. Ще трябва нов говорител най-вероятно и сам може да го смениш стига да имаш отверки. Лесно става смяната.Успех.
  12. Колега кой предпазител е за помпата?
  13. Благодаря на всички ви супер сте тези дни ще видя да я оправя. Горе доло каква е цената на една ИСТИНСКА помпа на бош или други известни марки.
  14. Колега този път наистина ще пробвам всичко това нов бензин чистене на резервоара филтър и истинска помпа най-важното.Резервоара мога ли да го изчистя без да го свалям? Има ли някъде от доло нещо като пробка за източване на бензина?
  15. Колега има такова реле но забравих да отбележа и въпреки това пак гори тая гадна помпа
×
×
  • Create New...