Jump to content

askop69

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно askop69

  • Рожден ден 4.06.1969

Друго

  • Kaра
    Audi80 avant

Контакти

  • AIM
    askop-69

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    isperih

Последни посетители

1094 профилни разглеждания

askop69's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги , от няколко дена колата ми не работи на бензин ,а само на газ. Ходих на няколко майстора разцентроваха ми дебитомера и нищо.Проблема бил със скъсан маркуч от клапана на инжектора , но не мога да я подкарам на бензин вече. Моля някой който може да ми помогне .Колата от утре ще е в София.Благодаря Ви предварително!!!!!!!!!!!!!
  2. Здравей,


    Имам проблем с дебитомера на ауди 80 АБК 115к.с., не можеше да пали и да се форсира на бензин и разбутахме дебитомера, но след това видяхме, че проблемът е бил в едно маркуче, което сменихме, но не можем да регулираме дебитомера. В момента се форсира на място, но при движение прекъсва и не върви добре. Ако може да се свържеш с мен и ако може да я погледнеш - 0894428800.

     

    Поздрави,

    Стоян

  3. и аз имам този проблем,един път ги имат друг път били скъпи и т.н.http://www.avtochasti-online.com/1460-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B5-k-1003
  4. Здравейте колеги,след като си възстанових колата от запалване на инсталацията се получи един проблем ,който не можах да оправя сам и за това пиша на Вас за помощ.Проблема е следния-при студен двигател запалва без проблем ,но докато не стигне до 70-80 градуса не се форсира , глъхне и сякаш че работи на 3 цилиндъра.Колата е на газ , но като обърна на газ този проблем го няма.Като стигне до около 80 градуса никакъв проблем.Помагайте !!!
  5. колата вече не се продава , защото си я възстанових с помощта на колегата Shevcheto .Все още има истински хора ,които помагат и не се лакомят. Поздрави на тези човеци!!!!!
  6. дай снимка на шофьорската седалка и цена
  7. в какво състояние е шофьорската седалка , ако може снимка и каква цена
  8. За съжаление тази вечер/20.08.2013/ в движение ми се запали колата. Желанието ми е да я продам цялата. Засегнато е само част от двигателя в областта на акумулатора. Засегнати части по купето и интериора няма. За връзка: skype: askop-69 телефон: 0886740898 Асен Пенев
  9. Здравейте,от два дена имам следния проблем с моето ауди авант 115к.с. абк двигател и то е следното-при стартиране на двигателя не заработва на бензин(припалва за малко и гасне,а като подам пълна газ запалва, но работи на 2-3 цилиндъра и гасне),като обърана само на газ пали работи , на поддържа 2000 оборота обръщам пак на бензин и гасне.Дайте малко акъл какво да правя,защото само тука има компетентни хора , а по сервизите ........не ми се говори!!!!!! А забравих нещо-като извадя буксата на стъпковия мотор при работещ двигател се оправя за малко и след няколко паления пак се случва същото.
  10. послушах те и ми направиха нови и качествено за 56 лв. Благодаря ти и успехи!!!!!Поздрави!!!!! Цитиране на предходен пост!
  11. абк 115к.с. направих снимки
  12. Но те са с накрайници , а на единия има отклонение и са капсуловане.
  13. Здравейте колеги,имам следния проблем с маркучите за бензина на Ауди в4 авант-много добре знаете , че те са с оплетка.От самата оплетка започна да излиза каучука от който са направени самите маркучи.Дайте идеи от къде да си купя нови и какво да предприема,защото има опасност да остана на пътя , а най-лошото да се запали колата.За момента съм изключил помпата на бензина и карам само на газ. Благодаря Ви и успех на всички от форума!!!!!!!
  14. Здравейте колеги! Имам един въпрос , който може да е задаван,но все пак ще питам.Става въпрос за тампоните на амортисрите --какви и от къде да си ги закупя????
  15. askop69

    audi 80 авант

    Аз карам аванта от 10 години и никога не съм го сменял този опръстен.,но винаги има първи път и ще Ви послушам да го сменям поне на две смени на маслото.Защото като мен ще ходите да сменяте гумички на клапаните а майсторите ще Ви вземат парите и няма да ти кажат за елементарния проблем с о пръстена.
×
×
  • Create New...