Jump to content

acho4444

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a8 d2 4.2

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

acho4444's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги.Бихте ли препоръчали сервиз където наистина си разбират от работата в района на Пазарджик в радиус до максимум 100км.Може и в София.Просто искам да я ремонтирам там където наистина ще си свършат работата качествено и с гаранция.До сега най добри отзиви съм чел за МИД Варна но за съжаление са ми твърде дареч.Иначе бих отишъл там.Моля предложете ми хора които наистина си разбират от работата.Благодаря ви предварително за отговорите! Да кажа само че става въпрос за ауди а8 д2 2001г с 4.2 бензинов мотор и 5 степенна автоматична кутия.Номера мисля че беше 5HP24,но не съм сигурен.
  2. Вярвай ми сам немога да се справя!затова питам къде и колко.
  3. Благодаря за линка!И все пак нека споделят колеги минали през всичко това.Тоест къде и колко.
  4. Здравейте колеги.Тече ми антифриз от долу в дясно.Четох че било от някаква пластмасова тръбичка на външния топлообменник която се намирала на шибано място.Всяко Д2 с 4.2 мотор минавало през този ремонт.Та въпросът ми е ако е имало някой със същия проблем,моля нека сподели къде е ремонтирал и колко е струвал ремонта.Благодаря предварително!
  5. Още не съм решил проблема между другото.в четвъртък имам час в препоръчания от колегата сервз.Но само да споделя че вчера ми сменяха ксенона и случайно забелязах че точно маркуча на турбото ми е леко цепнат.дупчицата е много малка и незнам дали затова пуши но ще го сменя.По принцип този маркуч не се вижда защото отгоре стои една пластмаса.Нека да се знае за калегите каито имат подобен проблем.
  6. И друго неща ми прави впечатление че когато е студена няма много мщност.
  7. Пуши под товар и като пдам повече гас.когато я натисна няколко пати на макс сед това престава да пуши явно защото се исчистват сждите от тпъбите и след време като се насаберат пак.затова си мисля че може да е от сместа.
  8. Здравийте колеги.можете ли да ми кажете къде в пловдив или ако трябва в софия могат да оправят течащата ми помпа и след това да ми я настроят правилно защото в момента освен че тече и пуши като печка.това ми говори за обогатене гопивна смес.може ли да ми сажете и колко нормално струва това.става въпрос за ауди а6 с4 2.5тди.благодаря предварително.
  9. колега разбра ли от какво ти е вибрацията
  10. новия лагер ако не е хубав може да е от него.затова търся мнения .
  11. за смяна е.при рязко тръгване блъска отдолу.то по скоро маншона е скъсан много но отделно не се продава.тъй че трябва целият лагер.пак по добре от колкото цял кардан заради един маншон.тай че някой да сподели дали е слагал от тези на въпросната фирма.благодаря.
  12. някои слагал ли е от тези лагери.продават се отделно и човека каза че стават без нужда от преправяне.http://www.dbk-dimitrov.com/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8/%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BD-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%8F%D1%89-%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D1%80-%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD
  13. здравейте.изискванията ми за гумите е да са с пресен дот,граифер не по малко 7 мм и цена до 100лв за двете.ако имате предложения моля пишете на лични.
×
×
  • Create New...