Jump to content

KOKO 100 C4

Дебилистик
  • Мнения

    11436
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от KOKO 100 C4

  1. @tedyjr Аудито с оригинален спойлер на задния капак е? Според мен проблемът е в остарели и пречупени кабели.
  2. САМО ОРИГИНАЛНО! Китайските шитове за нищо не стават. Пиши ми при интерес. Много хора вече се изпържиха с неоригинални боклуци. Оригиналното е произведено в Германия.
  3. KOKO 100 C4

    Изключване на Adblue

    Имам двам познати с БМВ и Ауди, които взимат от мен оригинално Ad Blue. И на двамата съм задавал този въпрос и ми отговориха, че са се консултирали с добри специалисти, които са ги е посъветвали да не правят това в никакъв случай. Не, че не може да се направи. В никакъв случай не искам да засегна интересите на Стефчо (крематора) и Пепино, с когото имаме добри общи познати.
  4. @mariqn699 Първо си погледни правописа! В килийно даскало ли си се ограмотявал? Сериозните автокъщи имат човек, който се занимава точно с регистрациите на продадените автомобили и в случай на проблем ти връщат парите, но принципно при тях това не се случва. Ти въобще ле нямаше някаква писмена договорка в случай на проблем с регистрацията?
  5. Колега, кой магазин и откъде ти достави този комплект окачване?
  6. Човекът грубо бърка немските автомобили с тези от Корея и Япония. Затова отдавна казвам на близки и познати да не си докарват "жълт" автомобил от САЩ защото шЪ рИвът ама не ме слушат някои. Това със заниженото качество пък направо ме стовари на земята от смях. Присмиваме се на американците, че са тъпаци и кравари, но всъщност при тях икономиката и търговията работят възможно най-близко до истинските правила на свободния пазар и се прилагат минимални държавни регулации.
  7. KOKO 100 C4

    Смяна на масло

    Съветът ти е много добър, но откъде ще си го набави колегата?? Аз в ТЕХ-КО, Интеркарс и Елиткар не го виждам?? Ето моите препоръки: 1. FUCHS TITAN GT1 PRO C-3 SAE 5W-30 2. RAVENOL VMP SAE 5W-30 Фукса в никакъв случай от Евро07 или Интеркарс!! Равенола от Карио или негови проверени дистрибутори.
  8. Здравей! Обявата е на моите момчета и ми звънни на мен на 0895828383. Има Вайбър, Уотсап и Телеграм. На почивка са.
  9. Имаш отговор на лично съобщение. Обявата е на моите синове, но те в момента не се занимават с това.
  10. KOKO 100 C4

    Смяна на масло

    Валерка, като марка добавям FUCHS TITAN GT1 PRO C-3 5W-30 5L PRO, но само закупен от Ауто+, защото е истински немски. Изпробвано е от много мои познати точно на двигател, като твоя. Давам ти информация за цените на 5 литровите туби без отстъпка на официалните вносители: 1. FUCHS (Ауто+) - 136 лева 2. REPSOL E LL 50700/50400 5W30 (ТЕХ КО) - 135.71 лева 3. RAVENOL (Карио) - 167.75 лв, но AutoBox дават автоматично 15% отстъпка
  11. Здравей колега! С ремонт на табла и такива втора употреба не се занимавам. Потърси из форума и ще намериш обяви за ремонт на табла. Поздрави!
  12. Тук няма да мога да ти помогна, ако става въпрос за духалка втора употреба. Утре ще се свържа да се доуточним.
  13. @Lube Любенце, абонирал съм се за канала ти и го следя още преди да пишеш тук. Имам обаче една особена молба към теб: Всеки четвъртък по БТВ и то в най-гледаното време от 21 до 22.30 часа се излъчва предаването "Бригада нов дом", което даже гръмко е наречено социален проект. Предаването се води от една застаряла п@ч@вра с огромно самочувствие и претенции, че помага на бедните и нещастни хорица. Зад всичко това се крият сериозни комерсиални цели и се експлоатира човешкото нещастие. Привличат се известни личности, които придават добър фасон, но явно не осъзнават, че въпросната госпожа ги използва с изключително користни цели. Дори на лаик, като мен не му е съвсем ясно как се правят подобни ремонти за 5 дни и колко време ще изтрае направеното след такъв ремонт. Да не говорим за клоуните - майстори, които нямат нищо общо с теб и твоите колеги. Ще ти бъда благодарен ако погледаш 2-3 епизода и направиш коментар на щуротиите, които вършат тези смешници. Лошото, е че ако го направиш в ютуб може да бъдеш санкциониран жестоко. Доколкото знам от познати въпросната Мария Силвестър има добри познанства навсякъде и може да създаде неприятности на позволилите си да я критикуват и обсъждат.
  14. @KDebian Не ти разбирам намека?
  15. @Jordan Atanasov Не се занимавай с този индивид. Това, което той направи снощи е пълно безобразие. Няма никакво право да публикува лична кореспонденция без моето съгласие. След като не съм споменал имена и никове не може да определя за кого става въпрос. Посочих случката с дисковете Цимерман и накладките Паджид за да предупредя, че той обича да обвинява други за своите грешки и продължава да го прави. Затова Ви съветвам да не му давате акъл в тази тема. Повече няма какво да кажа и моля модераторите да изтрият личната кореспонденция.
  16. @nedelcho_iliev Постъпваш страшно некоректно! Никого и под никакъв предлог не обвинявам и не ме набеждавй, че обвинявам някого! Явно си се объркал съвсем и не намесвай имена и никове. Спри защото ме клеветиш!
  17. @kurty Не се занимавай с лицето Неделчо Илиев. От вчера се сдържам, но сега му припомням как необосновано ме обвини за некачествени дискове и накладки преди години. Благодаря на Пепи (buzzy), който му обясни, че не дисковете и накладките са проблемът, а неграмотната му смяна без раздвижване на спирачните апарати. За отмъщение ми изигра една постановка с поръчка на амортисьори и после ме подигра с офертата на един декласиран тип, за който не искам да споменавам. Бил му дал по-добра цена. МЪКААААА...
  18. Доста ще надхвърли 40 000 и почти сигурно ще стигне петдесетака. Имам предвид, че почти задължително няма да се обслужва само двигателя. Само един пример - за да се смени водната помпа се разглобява почти целия двигател. Преди 2 години поръчвах частите за обслужване на това "чудо" и събрах ценна информация. Цецо - Д-Брос ми помогна много със съвети и съм му признателен.
  19. Задай на продавача-дилър следните въпроси: 1. Колко е струвал нов автомобилът. 2. Кой е този купувач, който е навъртял на такъв автомобил неприлично малък пробег от 28800 км. Някакъв богат дядка ли е или човек, който не уважава парите си? 3. Следва сериозният въпрос дали нещо не се е случвало с това Ауди. Надявам се се досещаш защо? 4. Снимките са крайно недостатъчни и буди съмнение недоброто качество. Това от мен.
  20. Според мен това не е мобилно банкиране и е напълно на твоя отговорност. Лично аз подобна транзакция не бих си позволил! Преди 2 месеца скапан банкомат на Пощенска банка ми блокира два пъти сумата от 285 лева и чакането да ми възстановят неправилно надвзетите 285 лева беше 40 дни. Касаеше за плащане на битова сметка.
  21. Мечо, какво имаш предвид защото и аз имам доста забележки към съветите, но не искам да коментирам? Ако не се лъжа мобилното банкиране има лимит на сумата за денонощие. При мен е 4000 лева. Разбира се може да се отиде до най-близкия клон на обслужващата банка.
  22. Кода на мотора е DDVC и като модел се изписва 50 TDI Mild Hybrid quattro. Това е уловката и принципно уж няма заблуждение. Иначе си е "V6-шестак", 3000 кубика, 286 кончета. Самата обява е пълна с откровени лъжи, както вече са забелязали колеги.
×
×
  • Create New...