Jump to content

ВаскоВК

Members
  • Мнения

    133
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ВаскоВК

  • Рожден ден 5.02.1978

Друго

  • Kaра
    audi 80/2.0cc/115hp

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Казанлък

Последни посетители

1502 профилни разглеждания

ВаскоВК's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пробвай най-лесното-виж какъв е външния диаметър на това на което се нанизват маркучетата и търси такива с такъв вътрешен диаметър.
  2. ВаскоВК

    дебитомер ABK

    0894548325-Димитър Узунов.Доколкото знам прави плочки само за АБК-каквато ти трябва.Старата плочка свалих с малко нагряване с пистолет за горещ въздух.После залепих новата с най-обикновен силикон.Сам си го и настроих-по начина описан в темата за Digifant.Няма нищо страшно.Ако има нужда ще помагаме.
  3. ВаскоВК

    дебитомер ABK

    Скоро сменях с такава от Димитър Узунов от Пловдив.Човека още ги прави и нямам никакви проблеми след смяната.Ако проявяваш интерес да ти потърся номера?
  4. И идея си нямам на АБК-то стъпковия мотор подлежи ли на отваряне...Като го гледам нещо ми се струва като капсулован но не съм се вглеждал внимателно.Ако някой го е отварял нека сподели... За този тип става въпрос.
  5. Привет на всички.Проблема за който искам да спомена е следния-от известно време при първото палене сутрин (винаги на бензин)мотора не иска да си нормализира оборотите.Застават на 1200 и не мърдат.При подаване на газ оборотите се вдигат и остават до там докъдето са стигнали.И най-интересното е че като чукна с нещо по стъпковото моторче и оборотите си падат до нормалните малко под 1000.Какво може да става със стъпковото...
  6. Значи на високите обороти го прави.Най-вероятно няма да има нищо общо но замервал ли си как ти работи реголатора за напрежението?Да не би нещо да презарежда и от там да прави някакви аномалии...Просто предположение.
  7. Това ми намирисва на Хол-датчик.Лично съм препатил.
  8. ВаскоВК

    Казанче

    Обезвъздушаване охл.с-ма.html Обезвъздушаване-АБТ.html Обезвъздушаване.html
  9. Забравих да спомена че това започна веднага след като излязох от компютърна диагностика-там "майстора" му удари едно доста здраво форсиране уж за регулиране нещо работата на газ.А посещението ми там беше по повод на това че предната седмица ми изправяха клапата на дебитомера и бях сигурен че ще запише грешка-както и излезе.Но интересно че след неколкократно почистване на свещите днес сутринта си запали от раз-със стабилни обороти и на газ и на бензин.Сякаш нищо не е било.Покарах из града някой и друг километър,погледнах отново свещите-напълно нормални без следи от зацапване.Но ще проверя и регулатора за налягането на бензина и някои други работи.Благодаря колега VBI.
  10. От два дена колата ми не иска да държи стабилни обороти.И на газ и на бензин.С обикновена газова съм без да съм имал проблеми до сега.На празен ход сякаш работеше на 2-3 цилиндъра.Не че разбирам кой знае колко но реших за начало да погледна свещите.Беше нещо ужасно-и четерите.Бяха катранено черни.Почистих ги добре,сложих ги и след няколко минутна работа на мотора бяха пак същите.Последно зареждах бензин на една не чак толкова благонадеждна бензиностанция но чак пък толкова.Смених дистр.капачка и палеца но без ефект.От какво може да е това?
  11. Звънях му преди няколко седмици и човека каза че има налични-подновил е производството им поради големия интерес.Цената е 25 лева.
  12. Простете за невежеството ми ама какъв е този сняг какво е това чудо...
  13. Пиши в Гугъл схема на инсталация ауди 80 б3 и излизат много неща.
  14. Свали гумата,някой да натиска а ти гледай дали опира диска-пробвай най-лесното.
×
×
  • Create New...