Jump to content

shmita

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно shmita

  • Рожден ден 17.12.1979

Друго

  • Kaра
    АУДИ B4

Контакти

  • AIM
    shmita_79
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    282391908
  • Yahoo
    shmita_vn@abv.bg

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

shmita's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. shmita

    Въпроси заВ4

    Колеги, не ми свети лампата на пепелника и запалката! Как да го сваля за да я сменя и на таблото с уредите има четири бутона!От ляво на дясно, първия е за регулитане светлината на таблото, втория е за сверяване на часовника, третия е за зануляване на малкия километраж и четвъртия, който е изравнен със стъклото незная каква му е функцията!Който знае нещо по въпроса ще му бъда благодарен да отговори
  2. Колеги, както си карам днес и ми светна лампата на аербега? Какво правя сега? Като свети ще сработи ли? Дано не се налага да сработва, защото такива ситуации не са много хубави!!! Ако има някой да ми каже къде да отида вав Варна ще му бъда мнго благодарен!!!
  3. Баджо, и аз искам от тези тениски, защото мямам! По една, бяла и черна размер XXL.
  4. Кажете, защо като се движа с 80-90 и натисна спирачката и започва да ми тресе волана?
  5. shmita

    въпроси за В4

    Абе хора, преди 2год. си купих Б4 2.0 115к.с. 94г. и от тогава сам смемил само едни накладки, но от извесно време започнаха едни проблеми, на които наобръщах внимание, но се сабраха вече много! Наи-много ме трогва разхода на масло! Карах с Castrol GTX хар4и като луда. Смених с Castrol GTH или там си някво масло за автомобили с пробег над 100000км. и пак хар4и. Казват 4е е наи хубавото масло! Питам майстор, тои гуми4ки. Питам друг, той ми предлага няква руска присадка от Hell за 75лв. и изобщо луда работа. Друг проблем ми е задницата, като мина прз някоя дупка... ДАААН!!! направо отка4ам! Последното за момента е пантата на лявата предна врата, вратата увисна. Днес вземах от морга за 10лв. и незнам как да я сменя! Давам пове4е пари за колата от колкото за гаджето, сарди се!!! Ама си ги оби4ам и двете и то много Моля Ви, помогнете!!!!
  6. shmita

    въпроси за В4

    Абе хора, преди 2год. си купих Б4 2.0 115к.с. 94г. и от тогава сам смемил само едни накладки, но от известно време започнаха едни проблеми, на които наобръщах внимание, но се сабраха вече много! Най-много ме трогва разхода на масло! Карах с Castrol GTX харчи като луда. Смених с Castrol GTH или там си някво масло за автомобили с пробег над 100000км. и пак харчи. Казват че е най хубавото масло! Питам майстор, тои гумички. Питам друг, той ми предлага някаква руска присадка от Hell за 75лв. и изобщо луда работа. Друг проблем ми е задницата, като мина прз някоя дупка... ДАААН!!! направо откачам! Последното за момента е пантата на лявата предна врата, вратата увисна. Днес вземах от морга за 10лв. и незнам как да я сменя! Давам повече пари за колата от колкото за гаджето, сърди се!!! Ама си ги обичам и двете и то много Моля Ви, помогнете!!!!
×
×
  • Create New...