Jump to content

sixsixone

Members
  • Мнения

    86
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Плевен

Последни посетители

2068 профилни разглеждания

sixsixone's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте , и аз като повечето имам проблем със свързването. При мен при лоста има една букса с три пина(на снимката се вижда). Въпроса ми е тя каква роля играе, защото на новото лосче няма място за нея а само шест пиновата букса? Колкото до буксите при CPU предполагам е схемата преди 99година тъй като не съм с бяла букса. Колата е 1.9 116 ajm лосчето е било на q 1.8T надявам се не е проблем или от там идват разликите? Ще съм благодарен на всякакви съвети
  2. sixsixone

    А4 96г. fis displey проблем

    Здравейте колеги и за много години. Наскоро се сдобих с а4 2000 година и тя има подобен проблем. При нея дисплея се разтича когато патувам на дълго разстояние. Има ли някакъв начин да се оправи или трябва да го смена с нов ?
  3. Здравейте! Моят проблем е сходен затова няма да отварям нова тема. Колата е А4 Б5 1,8 -125 коня АДР с ГИ. От известно време колата пали доста трудно. Забелязах,че сутрин пали без проблем,но след това през деня доста се мъчи (върти,върти + подаване на газ).След това за 3-4 сек. мени убороти и се стабилизира.Забравих да спомена,че през деня дори и да е истинала отново се мъчи.
  4. Здравейте. Имам един един въпрос от известно време от въздуховодите ми хварчат дунапренчета вероятно клапите са заминали защото и парното вече не е толкова хубаво. Та въпроса ми е процедурата за смяна на клапите същата като описаната по-горе ли е или има и по-лесен начин. Чух от някъде че някои ги увиват с тиксо. Вярно ли е?
  5. Не знам калко струват въпросните крушки,но така и не отидох да си купя а просто си правиш от светодиод(червен от запалка например) слагаш му едно съпротивление 220 ома и заспива.
  6. sixsixone

    Плафон търся,

    Може мястото на стария бутон да запълниш с нещо(топъл силикон) и да пребоядисаш целия плафон,след което на същото място слагаш обикновено ключе с две степени(On/Off). Така ще ти излезне най-ефтино,а за визия може и да се получи.Усех!!!
  7. Здравейте! Един малко може би тъп въпрос,но не ми става ясно.Та за това ще попитам.Става въпрос за релетата за забавяне от бриколаж. Къде точно се намира този жълт кабел на минуса на бутона за който става дума.Колата е ауди а4 б5.Защото доколкото съм на ясно бутона на този модел е доста заврян.
  8. sixsixone

    Електронен фиш

    Здравейте на всички. Днес получих честитка на стойност 100 лв. сниман съм от стационарна камера по пътя София - Варна при ограничение 60.На бележката пише че съм заснет на дата 27.07.2012г.а го получавам 7 месеца по-късно.Има ли шанс за обжалване тъй като преди месец ми дойде друга честитка но там всичко беше в рамките направена на 3 декември и дойде 20 дни след това.А с този нещата не са точно така- 7 месеца си е сериозно забавяне Поздрави!
  9. Човекът които ми слага системата се оказа,че не беше настроил системата както трябва,а го хвалеха в Плевен.Беше ми объркал гръговете на водата и колата постоянно прегряваше,ходех при него и ми обясняваше как той няма вина за това, и да си оправя първо колата.Затова смених майстора (в Ловеч),но се оказа че не обича системата Фобус и ми каза че ми я настройва и повече да не ме вижда.Това беше преди близо година.От тогава колата си гори нормално,работи перфектно,и от както паднаха температурите започнаха тези проблеми.Тъй като постоянно пътувам Плевен-София не ми е проблем да отида при някои майстор в София,стига човека да е сигурен.
  10. Ами не мога да си държа ръката на него.Откачих захранването на затоплянето на газта( поне за това ми казаха,че служи тази букса) и моментално прехвърли на бензин.Та от там ми хрумна,че може да е от изпарителя.
  11. Колеги и аз имам подобен проблем.Също с А4 1.8 125 к.с. и Фобус.Проблема го забелязах когато паднаха тепмературите.Веднъж на един светофар тръгнах и реших да я "поизцедя", когато на 3500 оборота прехвърли на бензин (т.е не и е достигнало налягане)а бутилката ми беше пълна.На по-горни предавки не правеше проблем,но вече и на тях започна - на 5 скорост с 3200 оборота, когато върна педала и подам рязко газ моментално прехвърля на бензин.Сменях филтрите преди зимата,та не вярвам да е от тях.Единственото което ми хрумва е изпарителят да не може да подгрее достатъчно газта ,защото когато беше топло не го е правила.Но не знам дали съм прав. Надявам се колегата да няма нищо против,че писах в темата му.
  12. Според мен няма да имаш проблем.Стига да не правиш платката повече от 1 см широка,защото крушката е с диаметър 1см и влиза без проблем.Надявам се да съм ти бил полезен.Успех!
  13. Колега аз карам със този http://shopping.bg/cobra-xrs-9445-radaren-detektor и съм много доволен.даже гледам че цената му е паднала.Преди година и половина беше 210лв.
  14. http://store.picbg.net/pubpic/C5/93/fc64e15d971cc593.jpg http://store.picbg.net/pubpic/DD/78/69c917896a8ddd78.jpg
×
×
  • Create New...