Jump to content

don_gepi

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.8T

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

don_gepi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, предстой ми да си закупя Audi - A3 (8P) - TDI 2010-11г. и съм в процес на търсене. Държа да е дизел и да е 140кс и имам един основен въпрос - От какво да се пазя, когато избирам автомобила и какво точно да гледам при огледа. Вярвам, че всеки автомобил си има слаби места и искам до колкото е възможно да си спестя скъпите ремонти.
  2. Здравейте Има ли клапа на радиатора за парното която да затваря притока на вода когато парното не и включено?
  3. Здравейте, От близо седмица лампичката за ABS се включва и спира когато си пойска същото се случва и със самия ABS докато спирам се пуска и тракането продължава дори след като колата е спряла. Не винаги се случва но с течение на времето зачестява.
  4. Здравейте, Audi A3 1.8T AGU 1997 таблото е с целия FIS от доста време да речем 3 4 години километража не ми отчита също и скоростомера... случи се така че минах през една от родните ни "улици" с не съобразена скорост и скоростомера започна да откача.... стрелката започна да се движи ту нагоре ту надолу докато накрая не спря... след няколко дни тръгна за 15 20 мин и спря иии така 3-4 години На диагностика не отчита проблеми, когато пуснат тест на таблото стрелките работят. Свалял съм таблото да търся студени спойки или нещо изгоряло но всичко е наред. Питането ми е следното, къде се намира датчика който отговаря за отчитането на скоростта и дали някой е имал такъв проблем?
  5. don_gepi

    Проблем при палене.

    Поради ред причини не мога да сваля датчика за да го покажа в магазина, а ми казват че има два вида за този мотор. Възможно ли е по VIN номера да разбера кой от двата модела е? VIN: wauzzz8lzva093534
  6. don_gepi

    Проблем при палене.

    Отидох на диагностика и потвърдиха датчик на колянов вал
  7. don_gepi

    Проблем при палене.

    Има ли вариант да е ламбда сонда?
  8. don_gepi

    Проблем при палене.

    Ясно е че няма да стане по тоя начин така че препоръчайте ми сервиз в който могат да ми направят читава диагностика!
  9. don_gepi

    Проблем при палене.

    Няма значение дали е загряла или не колкото и да върня няма да запал докато не я изчакам 15 20 мин или някой не ме бутне
  10. don_gepi

    Проблем при палене.

    Гасне докато работи на едно място след това не мога да запаля или директно се качвам и опитвам да запаля само върти. Върти двигателя и нищо не се случва. Смених клеморед уж се оправи за 3 дни сега пак го направи.
  11. Здравейте колата е Audi A3 1997 AGU-мотор с газов инжекцион. Oт една седмица имам проблем с паленето в началото беше след като спра и изгася двигателя и след 5-10-30 мин без значение се опитам да запаля въртя ключа и двигателя върти и не пали..... случи ми се два пъти като спра на светофар колата да изгасне... случва се като изчакам няколко минути да запали но не винаги е опция. Ако някой ме дръпне или бутат колата тя пали без проблем... Преди 2 дни смених свещите проблема продължи но се появи и още един тази сутрин когато опитах да запаля завъртях ключа и нищо не се случи все едно нямаше ток но всичко си светеше и работеше.
  12. Здравейте. Търся да купя картер за AUDI A3 1998 1.8T AGU 150hp Втора употреба или краен случай нов но на приемлива цена.
  13. Цитиране на предходен пост! 50:50 е и едва ли си заслужава инвестицията
  14. don_gepi

    Ужасен разход а3 1.8т

    Цитиране на предходен пост! Не е влизал от доста време в форума или просто не прочита ЛС-то дето му пратих. Адрес на сервиз в софия?
  15. don_gepi

    Ужасен разход а3 1.8т

    Насочете ме към някой сервиз в София в който знаят какво вършат. И разбира се не режат глави въпреки че и 500лв да ми искат ще им дам само да ми свали разхода аз ще си ги избия за 1 месец .
×
×
  • Create New...