Jump to content

ou 11

Members
  • Мнения

    112
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ou 11

  1. Продавам спортни пружини "Weitec" -30мм за Audi А4 Б5 Quattro. Цена: 190 лв. Номер на телефон на лични. [
  2. Нова маслена помпа струва под 200лв. Смяната е чанч.
  3. Минал си през неравност или рязко си навъртял волана и се е разплискала спирачната течност из казанчето и се е задействал датчика, че нямаш течност. Като се износват накладките нивото на спирачното масло пада. Ако те дразни можеш да долееш малко. Мисля че не е проблем. Това е обаче според мен. Успех.
  4. Според мен, ксенон крушките за да не заслепяваm трябва да има отпред "шапчица". А заслепяват тези без "шапчица" и тези които са по-некачествени. Това е според мен и от опит.
  5. Тропане на мотора, намаляване на налягането на маслото (на празен ход присветкане на лампата на маслото).
  6. Колега, пробвай да го намериш през Юнитрейд-Х в Дружба. Там мисля, че работеше брат му, преди време, но не съм сигурен. Това е с което мога да ти помогна. Успех.
  7. Плюс това, провери какво масло препоръчва производителя на двигателя и слагай такова. С маслото не бива да се правят експерименти и икономии, че ремонтите не са евтини. Моят съвет е, да махнеш бързо това с което си и да сложиш каквото трябва. Успех.
  8. На мотор с турбо, само пълна синтетика, за да се облекчава работата на турбото при студен старт.
  9. Така сигурно е поне с 5 коня повече.
  10. Колега комутатора е върху кутията на въздушния филтър. Много е вероятно и да е той. Провери го дали има сигнал на изхода. Успех.
  11. Сваля се таблото, а ако има и климатик се сваля и неговото радиаторче.Успех.
  12. Аз до колкото знам, лагер се набива на преса, а не се чука по него защото се прецаква.Успех.
  13. Да точно там има гарнитура. Третия болт е на кофти място и кофти се стяга. Хубаво е, ако се сменя гарнитурата и се отвиват болтовете да се сменят с нови. Успех.
  14. При смяната на акумулатора, ако колата е останала без ток и ако дросела е тръгнал, то той е вероятно да е записал грешка в компа. Според мен просто трябва да се изчисти грешката. Успех.
  15. ou 11

    A4 1,8Т - Обороти

    110 само, че е quattro.
  16. Тази турбинка май е китайска или някаква друга реплика. Досега не съм виждал такава К04 и с такава табела. Ама аз много много не разбирам. Успех.
  17. Според мене е най-добре да си купиш някакви евтини, които чистят, защото ако ги откраднат (не дай си боже), да не те е яд, че си набил цифра за тях. Освен това, това е консуматив и е хубаво да се сменят по на често. Плюс това гумата се прецаква от атмосферните условия и чистачките си губят качествата. Успех.
  18. На кола с турбо мисля, че е най дсбре маслото да е пълна синтетика, а именно 5w40. Там откъдето ще го купуваш (маслото) продавача да види по каталога кое масло го препоръчват за съответния автомобил. На жената на колата 1.9TDI реших да мина по тънко с парите и сложих 10w40(полусинтетика). Явно мотора не го хареса и колата леко го харчеше. На следващата смяна сложих 5w40 и мотора заспа. Моят съвет към теб е да не пестиш от към масло а да сложиш такова, каквото препоръчва производителя на колата. Другото го написаха колегите. Успех.
  19. Рейката и помпата потърси някъде да ти ги възстановят. Тампони на мотора си купи от някой магазин за авточасти, че частите от този сервиз гаранция са MADE IN SLOVAKIA, SLOVENIA или някоя друга такава република, но не и немски. Цената на съединителя е добра, обаче цената на смяната едва ли ще е хубава там. С няколко думи бягяй с 200 от този сервиз. Успех. П.П. За носачите мисля, че 300-320лв биха те оправили, заедно със смяната.
×
×
  • Create New...