Jump to content

Борис81

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Борис81

  • Рожден ден 10.04.1981

Друго

  • Kaра
    A4 B6 Avant 1.9TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

Борис81's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И при мен е така.От 9 години я карам и съм сменил 4-5 температурни датчика,и отвреме на време ги прави тези аномалии.Само с оригинален не съм пробвал!
  2. При мен светеше постоянно копчето"econ",защото се беше откачила буксата на датчика за високо налягане!
  3. Може и без да се маха бронята.И най-вероятно проблема е в разпределителя на помпата!
  4. Относно размера на гумите,когато си отвориш шофьорската врата,обърни внимание на гредата,там трябва да имаш лепенка с размерите и налягането на гумите.Аз карам с 205/65/15 през лятото и съм доста доволен от тях.Подбирам си ги нови и от премиум марките!Според мен,ако не караш много агресивно,ще останеш доволен от този размер!
  5. Цитиране на предходен пост! За подмяната бих казал ,че става лесно,стига да знаеш какво правиш!Иначе се намира на гърба на таблото и доколкото знам не дава грешка.Поне при мен беше така.
  6. Те хората са си го написали в ръководството,че трябва да се изчаква няколко минути преди гасене на двигателя,но от там нататък всеки сам решава как да процедира!
  7. Не знам къде точно стои кулера на 1,8Т,защото при 1,9,когато свалиш левият фар,се вижда казанчето и помпите зад кулера!
  8. То,доколкото знам,няма да изгасне сама!Иначе задължително трябва а минеш през ваг-ком,за да разбереш коя възглавница не работи,и защо не работи!Дава различна грешка в зависимост дали е прекъснат кабел или лоша връзка!При лоша връзка се напръсква буксата с контактен спрей и проблема се решава,но за прекъснат кабел трябва прозвъняване на захранването!Поне от личен опит толкова знам,успех!!!
  9. Борис81

    Горивен филтър

    Тъкмо, като го смениш ,ще кажеш дали има промяна във вървенето или не!Иначе по каталог за а4 б6 1,9 дават смяната да е на 60 000км,а на 2,5 -то на 30 000км!
  10. Стелките са оригинални и запазени 4 на брой.Цвят:сиво-черни,като шофьорската е по-тъмна!Намират се в Пловдив и ги продавам само на място,без куриерски фирми!Цена 10.00леваТел. за връзка 0882 49 51 59-Борис
  11. H6W e крушката и се води халогенна,и затова не се пипа цокала с ръка!
  12. Борис81

    пръскалки .....

    Цитиране на предходен пост! Колега,знаеш ли дали фаровете и бронята са от твоята кола,защото има вероятност,да не са?Вследствие на удар отпред,примерно!
  13. Няма нищо лошо и страшно,стига на колонката ,когато зареждаш гориво , да ти излиза сметката-градско 6-8/извън градско около 5!
×
×
  • Create New...