Jump to content

galeksiev

Members
  • Мнения

    374
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    Audi А5

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

galeksiev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. galeksiev

    VAG-COM

    Здравейте! Издирвам колега от София с някой от следните кабели: ELM327 ELS27 OBD Link SX OBD Link LX bluetooth
  2. Немците си я въртят схемата. Предимно с нови автомобили. Ценовата политика на Ауди за БГ и за ДЕ е с около 15% разлика :))
  3. За жалост така разсъждават бъгарите. Гледат само километража и екстрите - идва и ти казва "постна ми е" и си купува от некоя автокъща пълен гроб с всички екстри, а твойта кола си я продаваш с години. И това е масово, всички на теория са много добри и много ги знаят "номерата" и като дойде време се насират тежко и после Аудитата много се чупели ... За тея пари си седиш на гъза бачкаш, стискаш зъби, дразниш се в градския и като ги направиш 10 тогава отиваш да си купуваш Ауди и пак отначало -сички екстри на малки километри, автокъщата, гробницата, нали пише малко километри на таблото ....
  4. galeksiev

    Carbon clean

    Сервиза се казва Scar https://www.facebook.com/scarsofia Шефа е супер свестен и коректен, фен на Ауди, никога не ме е връщал, не е стотинкар и няма невъзможни ремонти. Изобщо съм много приятно изненадан от всички, които работят там. Препоръчвам с две ръце! 0892222191 Емо се казва.
  5. galeksiev

    Carbon clean

    Аз съм чистил два пъти FSI мотора, действително няма как да стане само с въглерода. НО това, което препоръчвам, е еднократно разглобяване и почистване и след това на всяка смяна на маслото да се пуска въглерод. Реално тва с въглерода е маркетингова измислица, защото просто не е толкова скъпо да ти разглобят и изчистят колектора. На мен ми струваше от порядъка на 200лв. Довечера ще пусна снимки преди/след.
  6. Продавам VW Golf V R32, с първа регистрация от 06.2007. Колата е в отлично техническо състояние, не са жалени средства за нея, купена е преди година и пловина от Швейцария, има пълна сервизна история. Почти с всички екстри за модела, навигация с тъч скрийн, RECARO салон, 19" джанти, KW окачване, Catback генерация и др. Масло и ремъци сменени преди 1000 км, няма забележки по боята, джантите са пребоядисвани преди 3 месеца, също са без забележки. Цената е 22 000лв. Телефон 0895571791 Георги.
  7. galeksiev

    Обща тема: Audi A4 B8

    А с ел. седалки ли си?
  8. galeksiev

    Обща тема: Audi A4 B8

    Някой от болтовете фиксиращи лайсната за пода ти е зачезнал
  9. Моя е на 250 и до сега само масло и филтри. Супер мега доволен съм. Аз също не мисля, че 2.0 е най добрия избор. Като е гарга да е рошава, стреляй с 4.2 / 3.0Т
  10. Когато е износен маховика колата вдига обороти при натискане на газта, а не гасне / на кикдаун също. Не те съветвам да изсипваш кофа пари на когото и да е, без ясно да ти е показал какъв е проблема. Всички искат да ти вземат парите, намери си някой, който има съвест да го направи Вече няколко човека пропищяха от бездънни ремонти, оказали се елементарни и евтини в последствие.
  11. Трябват къстъм съпорти защото са им различни междуболтовите, а не са толкова евтини и според мен е добре да се внимава при кой се правят и дали разбира и реално даже излиза по приемливо да се прави с 6 бутално брембо от Кайен. Плъг и плей сериозната работа е 8 буталното от РС5, което е доспа паре. Аз имам чувството, че освен слабите спирачки и ABSа се включва доста рано, което може и от съображения за сигурност да е така. Факт е, че на 18-19-20 инча е нереалистично рано.
  12. galeksiev

    Audi A5 retrofits

    За спойлера от РС5 си приготви 2 бона ....
  13. galeksiev

    Обща тема: Audi A4 B8

    Колеги някой да има оплаквания от спирачките на В8 платформата? Имам чувството, че много лесно прегряват. През годините смених няколко вида дискове и накладки, от месец съм с афтърмаркет дискове, дет са два пъти по скъпи от оригиналните и пак същото ....
×
×
  • Create New...