Jump to content

Nikieva

Members
  • Мнения

    5240
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Nikieva

  1. Купувам стойката зад гнп Мотора е 3.0 224, помпата ми е с изход отгоре ,а ето я и въпросната стойка
  2. Здравейте ,трябва ми тръбичката от гнп към рейла,и стойката зад помпата. Колата е 3.0 тди БМК Тръбичката излиза отгоре на помпата ,гайките са 17/19.
  3. Закачих лостчето ,покарах и чека угасна,но явно му е износета ябълкята и трябва да се сложи ново.
  4. Ми не усещам да заклинват...движат се свободно А по въпроса на колегата Ресетва ли се с докосване на откачени клеми една в друга?
  5. Ще Ще го закача на диагностика да разбера все пакотхкакво е грешката...може това лостче да е умишлено откачено ...че съм чувал че някой ги откачали умишлено .
  6. Колеги,един бърз въпрос Какво е това лостче,което се е откачило Явно ми записва грешка,че ми светва чека няма никакви симптоми или проблеми
  7. аз пък искам да мина от спортно към нормално,тва тръскане ме побърква.
  8. идея нямам....всички ролки и ремъци са сменени преди 25000км
  9. обиколих няколко сервиза и ми дадоха 5 различни диагнози,включително и за износената шайба....та се бях подготвил и с нова такава,но се оказа,че разлика в шайбите няма,а проблема е само и единствено в ремъка и ако я бях оставил за ремонт във въпросния сервиз,най вероятно щяха да ми я сменят и нея без да има нужда.....понеже"' всяка втора А6 е с износена шайба...'"
  10. Шайбата се оказа неразличима от нова Смених само ремъка. И течноста.
  11. ксенона е 4300 а тези ги дашат 6500..както и да е. ,чакаме снимки
  12. ами смених ремъка само ,нищо друго не съм сменял,това последно при проверка на всички ролки .
  13. e да ама ме е страх да го напъна.Всъщност ще сменям бутона за парктроника.
  14. А аз искам да попитам как да извадя управлението на климатроника?
  15. Проблема се оказа шайбата на хидравликата Доста износени канали Почти ги няма Майстора каза,че 5 -6 аудита е правил с подобен проблем.
  16. Аз че ще сменя всички ролки и обтегач е ясно Проблема е ,че едни казват че е от фрайлайф шайба други от байпасен клапан на хидравликата......
  17. ами и моето е така,и трепери и тресе ремъка при завиване на място.5 сервиза ми казаха 5 различни диагнози.
  18. супер,само трябва да разбера каква е ,но най вероятно е същата.Един сервиз казват ,че е такава фройлайн,в друг ,че няма 3.0 и 2.7 тди с фройлайн.
  19. Някой може ли да даде инфо,шайбата на генератора обикновена ли е ,или е фройлайн?
  20. Аз пък искам да сложа баш жълти за мъгла,препоръчайте някакви .
  21. е с такова каране жена ми метна маховика аз авф под 9 не съм падал градско ,и под 6 навън,такива цифри 4,5 при мен не са се случвали .
  22. Аз предната седмица го смених,тракаше яко ,първо само на натиснат педал на съединителя,после почна да се чува постоянно,а е на 20 000 от смяна на комплекта.
  23. не е помпата,или е шайбата,или е обтегача.
  24. Сменена е с нова Явно не е от това.
  25. Колеги ,когато въртя волана имам едно гадно присвирване на ремъка,придружено с вибрация ,която се усеща в самия волан. Когато е студено не го прави. При трима майстори ходих На бърз оглед три различни мнения Обтегач Фрайлайн шайба Байпасен клапан на хидравликата Някой ако е имал подобен проблем Да даде мнение,че не ми се хвърлят пари на вятъра. П.С Майстора при който си правех колите от години си е затворил сервиза тотал и на други много нямам вяра.
×
×
  • Create New...