Jump to content

venciii

Members
  • Мнения

    576
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ше A6 C4 2.5TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

venciii's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. След няколко месеца ровене. Освен тази грешка записа и за краш сензор в шофьорската врата. Оказаха се накъсани кабели в гумения маншон. След като ги оправих изчезна и старата грешка.
  2. Търсих в каналите, но не намерих такъв в който да дава информация коя възглавница с какво съпротивление я вижда модула. Имам чувството, че само аз се боря с тази грешка, а проблема ще излезе някъде в инсталацията или в буксата.
  3. Днес пак поработих стигнах до лампата в таблото индикираща за изключен пасажерски айрбег, всичко е наред и там. Респективно след разкачване на всяко нещо сканирам, за да проверя каква грешка записва.
  4. 00594 - Airbag igniter circuits012 - Electrical Fault in circuit - MIL ON От известно време боря тази грешка, появила се от нищото, грешката се трие и появява или веднага като запалиш или като тръгнеш или макс до 2-3км шофиране. Проверени до тук са: емулиране на всички айрбеци и колани с резистори(шофьорски резистора преди лентовия кабел за да се елиминира като заподозрян), проверка на захранванята до буксата на централата, ключа в жабката за деактивиране на пасажерски айрбег. Друга централа от морга със същия номер и буква накрая, кодинга във VCDS не е същия не знам до колко е проблем, но поведението 1 към 1 с 2-те.. Софтуерно изключване на всички възглавници и колани с VCDS. 1K0 909 605 N - Номер на централата. В Плевенски регион колега с AIRBAG RETESTER, защото аз за друго не се сещам !?! П.П. Колата е Голф 5 2005 1.9TDI с 6 централни странични и завеси възглавници оборудвани. Благодаря за съдействието!
  5. Има ли версия на етка която търси по VIN (безплатно), ако някой е инсталирал да каже от къде е теглил и други подробности ако има.
  6. venciii

    Проблем с 2.0 BKD

    Ако толкова много държиш да провериш състоянието на турбото, осигурете достъп до перката през студения охлюв и проверете за луфтове на ръка(трябва опит), но след като не гори масло няма да е там проблема. Колата предполагам няма катализатор, погледнете живи данни на автомобила с диагностика.
  7. От много неща, трябва ти диагностика. Може да е от стоп машинка.
  8. Отбелязвам, че при проблем с махавик/съеденител/лагер помпа което и да е от трите. Се сменяват в комплект, защото се свалят скоростите т.н. труда е много и е почти сигурно, че щом едно от тях е тръгнало скоро ще иде и другата карантия.
  9. venciii

    A3 8PA 2.0 TDI проблем

    Огледай внимателно горивопровода от филтър до ДВГ. Филтъра предполагам си го сменил.
  10. venciii

    Тресене след 130

    Пробвай на крик, едната гума във въздуха, после другата дали ще го направи.
  11. Потърси услуга от ключар. Има си начини, но публично не вярвам да откриеш информация.
  12. venciii

    Бкд Не пали

    Започнете от горивото.
  13. venciii

    Бкд Не пали

    Щом няма грешки е много вероятно проблема да е в недостиг на гориво, причини много.От ауспуха пушек и мирис на гориво има ли?
  14. Показал ти е ЕГР топлообменника. Потърси консултация с друг и преди да предприемеш сериозни ремонти започни от капачка на разширителен съд.
  15. venciii

    Обучаване на табло

    А някой имал ли е следния проблем. Нивомера за горивота на таблото работи когато си иска пала не показва нищо. Гаса-пала пак и работи? Чудя се дали да търся проблема в таблото, но с това обучение става сложна пробата с друго табло.
×
×
  • Create New...