Jump to content

DJULIANO

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6 2.7 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Благоевград

Последни посетители

970 профилни разглеждания

DJULIANO's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега ако си решил проблема пиши как, че и аз го имам, благодаря.
  2. Колега имах същия проблем но първо ми светна лампата на акомулатора , после ЕСП и като проверих на монитора показваше същата картинка -разреден акомулатор . Оказа се че алтернатора не зарежда и го закарах на ремонт .Сега съм ОК.
  3. DJULIANO

    КОРМИЛНА КОЛОНА

    Благодаря ти колега за предложената помощ,и за коментарите и снимките които си качил.Сигурен съм че си помогнал на доста хора с този проблем .Аз също можеше да съм от тях.Успех.
  4. DJULIANO

    КОРМИЛНА КОЛОНА

    1.Не мисля да уведомявам официално застрахователите .2.Никой крадец няма да го спре заключен волан .и 3.Най-важно е окончателното решение на проблема за всеки който го има и знае за какво става въпрос .Това е моят начин и го споделих с всички вас .Поздрави на всички .
  5. DJULIANO

    КОРМИЛНА КОЛОНА

    За мен цената беше напълно нормална при другите алтернативи(нова колона) но предполагам че всеки майстор си определя сам цената за труд ,А що се отнася до застрахователите , колата ми има поставена дапълнителна аларма с блокировка която е призната от всички ЗД .
  6. DJULIANO

    КОРМИЛНА КОЛОНА

    Здравейте колеги ,Понеже дотук в темата никой не написа как си е решил проблема окончателно(освен тези с новите колони) ще ви кажа как отремонтираха моята кола. Оправиха ми я в Благоевград за мой късмет местен майстор беше ремонтирал доста аудита с този дефект .Пставен ми беше "емулатор на имобилайзера" с който беше избегнат фабричния .Премахнато ми беше и заключването на волана .Вмомента не се чува щракането при поставяне на ключа и запалването е като при другите коли без авт.заключване на волана .Вече волана си стои постоянно отключен а поставеният емулатор служи като "байпас" на фабричния имобилайзер –който понякога не разпознава ключа и от там не отключва волана .Така смятам че си реших и двата проблема-1.възможен дефект на имобилайзера и 2.по др.части от заключващия механизъм–моторче и микроключета .Разбира са цялата процедура беше направена от мн.технически грамотен майстор и беше извършена за 2,5 часа .Надявам се да съм бил полезен за интиресуващите са от този толкова неприятен проблем с кормилната колона .Поздрави и успех !
  7. DJULIANO

    КОРМИЛНА КОЛОНА

    ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ . Имам същия проблем с кормилната колона . Може ли да ми предложите майстор който да ми реши проблема .Благодаря на всички .
×
×
  • Create New...