Jump to content

mitko85

Members
  • Мнения

    87
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mitko85

  • Рожден ден 20.08.1985

Друго

  • Kaра
    A4 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mitko85's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. http://m.ebay.com/itm/Car-Interface-USB-Mp3-Aux-In-Input-Adapter-For-A2-A3-A4-A6-A8-TT-Skoda-Seat-Kit-/251421560411?hash=item3a89e48e5b%3Ag%3ADTQAAOSwo4pYN~TE&_trkparms=pageci%253A96c3d70b-8697-11e7-bf5f-74dbd1805347%257Cparentrq%253A05e0225815e0a9c108d6780afff883c3%257Ciid%253A17 Вече 3-4 месеца съм с такова в пасат с фабрична гама. Качеството е страхотно, досега всички флашки тръгват. Взех го за проба, предвид цената, но останах очарован. С нищо не е по-зле от прехвалените и скъпи yatour и xcarlink.
  2. Пружините са за кола на предно предаване, предполагам всеки знае че понижават с 30 мм, могат да се карат със стандартни амортисьори и се запазва комфорта. Колата вече ми трябва висока. Намират се в София, цената е 100 лева за комплекта. На снимките се вижда как стои кола с ADR.
  3. За кофата, не мога да редактирам първото мнение. Sent from my C1905 using Tapatalk
  4. Може да си изрежеш от стара дебитна карта, пластините на касетофона не са чак толкова твърди. Sent from my C1905 using Tapatalk
  5. Цена за 4 бр пружини, 2 предни и 2 задни?
  6. Преден горен ляв, предал се славно в битката с траповете. Всички други са здрави, година и малко.
  7. Близо 20К км карам с китайско от е07, смених го миналата година преди пролетта, тази зима се появиха шумове отляво, предполагам че е някой от горните носачи. Цената няма да я коментирам, мога да кажа че съм доволен, при положение че всичко ми излезе на цената на два долни прави носача на феби. Казвал съм го и пак го казвам, бих инвестирал в марково окачване, но не и по нашите пътища. п.п. другата седмица като сменям амортисьорите ще видя какво се е разхлопало и не вярвам да е на стойност по-голяма от каса бира.
  8. Гумите са вече при мен. Огромни благодарности към колегата.
  9. Записвам се за гумите, ако никой не е изявил желание.
  10. За 2000 читава кола едва ли ще намериш, по-скоро такава за "достягане". Ще инвестираш още близо такава сума и ще стане кола за каране. Някой път това е по-добрия вариант, отколкото да изсипеш една торба пари и някой да ти се кълне че всичко е сменено и обслужено, а всъщност да не е така и да си трошиш главата после. Частите вече не са толкова скъпи, окачвания да искаш по пазара, от 300 до 1300 лева. Успех.
  11. Заменям въпросните пружини за стандартни, пак за авант, от кола на предно с 4 цилиндров мотор. Пружините са още на колата, някой ако има желание ще се разберем, доплащания и тем подобни не искам. Прикачам снимка на колата с пружините. За София.
  12. На червените им е по-къс стержена и са по-стегнати от нормалните. Нов газов амортисьор излиза сам след като го натиснеш, трябва движението и нагоре и надолу да е трудно при опити да го движиш на ръка. п.п. Аз взех едни червени уж за а4, но се оказа че са от а8/s8, много са корави но ми се струва че долната чаша е с около сантиметър по-нагоре и ще застанем като немска овчарка.
  13. Здравейте, темата е стара, но имам 2-3 питания. Джантите са тези: Захванах се преди няколко дни да ги чистя отвътре от феродовия нагар от накладките и лепилото, което остана от тежестите. Идеята ми е да ги освежа, нагара свалих с препарат, лепилото с коресилин. Направи ми впечатление, че там където се е стичало от коресилина от външната страна на джантата лака е паднал. Някой има ли идея с какво може да се свали лака на цялата джанта? С коресилина ми се струва че ще е доста игра понеже беше голямо киснене. Четох за някакви терминатори и смивки на боди, но не знам кое ще е най-ефективно и ще премахне лака без допълнителна намеса с шкурки и без да увреди повърхността отдолу. Идеята ми е че под лака си е гладък алуминий, който ще може да се полира, или лакира отново.
×
×
  • Create New...