Jump to content

tarancho

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    -------

tarancho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. горният, който е между блока и влиза в горната част на радиатора, а долният е този с термостата, който влиза в долната част на радиатора.
  2. Колеги проблема, е че при загрял мотор горния и долният маркуч са студени( не са твърди на пипане), а тези които влизат в радиаторчето на парното са горещи,дори този който е за обезвъздушавене е осезаемо по твърд от другия.Антифриза съм го сменял скоро и за около 300км., които съм навъртял не ми е загубило нивото на течноста, а също и колата няма добро парно.Автомобила си загрява нормално и си поддържа 90 градуса, (А4 АДР газ/бензин). На какво може да се дължи проблема? Благодаря предварително.
  3. tarancho

    Кабели в таблото.

    Ще погледна, най-вероятно са от плафона в жабката. Мислех, че са някъде от климатроника понеже не ми духа от ценралната конзола на таблото( духа ми само горе към стъклото и долу в краката).
  4. tarancho

    Кабели в таблото.

    не свети колега.
  5. Колеги днес като свалях сд-то забелязах че тези два кабела посочени в снимките са разкачени. Да не са нещо за климатроника и къде трябва да се закачат? Намират се зад кутията на климатроника, излизат някъде от горе на таблото и са точно над въздуховодите за краката.
  6. еее такъв срам няма, даже не мога да повярвам. Xdrive да е по-добра система от quattro-то.
  7. Значи трябва да чакаме ЕДЛ-ът да сработи.... това наистина е голям бъг, ако няма сцепление
  8. Защо не се въртят предните колела, при такава ситуация не трябва ли ЕДЛ да помогне?
  9. А 1.9Д 95к.с. шведския мотор как е?
  10. т.е. ASR e тракшън, но помага ли на автомобила при поднасяне да си възвърне правилната траектория.
  11. Ако имаш аср на автомобила означава ли, че имаш и есп. Става въпрос за а4 б5, някои имат аср бутон, но нямат есп бутон на таблото. Въобще а4 б5 имат ли есп?
  12. аудито а4 б5 90к.с.,а волвото е с мотора на рено също 90к.с.
  13. Кой автомобил е по-надежден,икономичен,здрав и евтин за поддръжка? А и каква е тази система DSA, която волво предлагат ( може би тракшън контрол+ESP или...)
×
×
  • Create New...