Jump to content

audi a6 fen

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4, B6, 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Контакти

  • Skype
    dzvera_06125

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

audi a6 fen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам части за А6/100 2.5 ТДИ Ц4 ААТ 115 кс. Врати, калници и какво ли още не Ако ви интересува нещо пишете. Колата си има почти всичко
  2. Колко искаш за цялата кола, или кажи цена за купето и радиаторите на климатроника и тоя за охлаждане.Пиши на ЛС.
  3. Прегледах може би 70% от темите, обаче не можах да намеря точно каквото ми трябваше.Ако е имало подобна тема предварително се извинявам. Проблемът е следния: Първо ми отказаха светлините на оборотомера и при уреда за измерване температурата на водата, както и половината километраж. След време оборотомера и уреда за температурата светнаха сами... без да правя нищо по таблото. За една вечер даже светнаха абсолютно всички уреди както трябва, но пак угаснаха и сега няколко кружки светят като хората, други по слабо, а някой дори и не светят. От всичко това ме навежда на мисълта че им се губи масата някъде и за това не светят. Моля ви ако някой е имал подобен проблем да каже как го е отстранил или моля ви ако някой знае къде е масата на таблото да ми каже да я проверя. Благодаря предварително!
  4. Колега имам абсолютно същия проблем. Моляте кажи какъв е бил проблема и как си го решил. Благодаря предварително. Весело изкарване на празниците.
  5. Добре колеги благодаря ви много.Аз просто исках да питам дали е възможно а не се бях залетял да го правя.
  6. Здравей.Прочетох във форума който си имал с колата си.Искам да те попитам как за някакви координати на Жоро (от Суходол).Къде му е гаража или пък някакъв телефон за връзка ако имаш.Че и аз имам същия проблем с моята кола и ходих на диагностика... ама нищо тоя не си разбираше от работата.Благодаря ти много предварително.

  7. Здравейте колеги.Значи по принцип модела има на таблото и 2та дисплея за бордовия компютър но на нито една от ръчките няма тези бутончета с които да се управлява,но намерих тук във форума тема със кодове за Климатроника с който можеш да си правиш сам диагностика на колата.За това предполагам че има бордови компютър (има и букса за диагностика).Въпросът ми е дали мога по някакъв начин мога да го свържа към дисплеите на таблото и естествено ще взема и други ръчки. Колата е Ауди а6 Ц4 1995 година 2.5тди
×
×
  • Create New...