Jump to content

betaserk

Members
  • Мнения

    76
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от betaserk

  1. https://www.youtube.com/watch?v=8hZtODp5pFk
  2. То било пред очите ми, но кой да види, извинявам се за спама, не е кой знае колко лесно, но не е и кои знае колко трудно, трябва обаче да намеря кола донор с частите и да взимам и готово, но ще падне търсене, зависи и дали ще взема такова Ауди, харесах едно, но не знам дали е ок, ако е може скоро да съм си пак със същото Ауди, няма по-добра кола от това Ауди, от мен да знаете
  3. Колеги, имах такова Ауди с ел задна врата и бях супер доволен и накефен, но продадох колата и сега търся да купя фейсова, колкото и да търся няма читава с такава опция, въпроса ми е, ако купя всички чаркуляци, модул, моторите във вратите и още каквото трябва, има ли си букси готови да се свържат двата мотора/под мотори става дума за целия модул с мотора/ или трябва и жици да се прекарват? Извинявам се че нямах нерви да прехвърля всички 13 страници да го търся, просто ако някой го е правил да сподели как става или да ми даде линк, ако може.
  4. И при мен на дясната лайстна беше изгорял диода, смених го с нов от стари играчки на сина ми, сравнявах как свети спрямо лявата лайсна и готово Диода на лайсната ли, много лесно е, сваляш кората и е елементарно свалянето на диода и малко запойка и готово! П.П. Гледайте да не объркате поляритета на диода!
  5. Днес активирах coming(leaving) home от MMI и подсветката под огледалата светна
  6. betaserk

    Проблем със серво

    Не, но все едно двигателя тресеше, то и наистина го тресеше от вибрациите де. Днес загря много и само леко на дясно като е прави нещо, на ляво не прави нищо, може и да е от сервото сега, но подобрение има голямо. Може би трябва да ги сменя с оригинални масла за диф, да не направя работата дето евтиното излиза скъпо.
  7. betaserk

    Проблем със серво

    Проблема изчезна на 99%, преди беше ужасно, много силен шум с вибрации само на загряла кола, на студено нямаше грижи, сега едвам се долавя нещо подобно, дори не съм сигурен дали не е от сервото, нормално е ако задържиш на пълен ляв или десен волан да прави нещо подобно, но не такова бучене и вибриране като от торсена и диференциалите. Смених маслото на торсена с оригинално от един колега за 100 лв, за диференциалите взех Mannol 75W-90 пълна синтетика, да знам че е евтин боклук, но исках да пробвам да видя дали ще има резултат и тогава да мисля, разтрих с ръка, в едната старото и в другата манола и манола беше в пъти по-мазно от това което си е изгубило свойствата. Старото беже ужасно, черно и меришеше на изгоряло и имаше утайка след като престоя, ужас, сигурно не е сменяно от 2006 година от както е произведена колата. Друго забелязах, че смених на предния диф и имаше малко промяна към оправяне, но не се оправи напълно, след като смених на задния диф вече работата заспа, казвам го, защото човек си мисли, че предния диф е може би виновен, защото е за предните гуми и когато са завити от него прави мизерии, но задния диф също играе роля и трябва да се смени маслото му.
  8. betaserk

    Проблем със серво

    Казаха ми, че такива симптоми имало и като не било сменяно маслото на раздатката, ще проверя и там как стоят нещата, ще потърся инфо в нета.
  9. betaserk

    Проблем със серво

    Благодаря ви за помоща! Утре ще погледна на канал за какво става дума, гледах в нета не е сложно/много/ да се свали алтернатора, казаха ми, че само по номер на генератора може да се поръча такава ролка, защото били много видове.
  10. betaserk

    Проблем със серво

    Такаа, купих друга серво помпа за волана и я смених, промяна няма! Жалко, толкова много исках да се оттърва от този дразнещ проблем, да само на загряла го прави, но все пак е дразнещо и то много. Така и така я смених тая помпа, погледнах и шайбата на генератора, блокирала е и не превърта на другия край като се завърти, тази ролка с механизъм за свободен ход ли е или е обикновена? Бученето като завъртя на ляво или дясно си остана, прави го само на загряла кола! Чува се сякаш нещо по ремъка е, дали заради тая шайба на генератора, ако е блокирала може да стане този шум?
  11. betaserk

    Проблем със серво

    Развих болта и после другия болт и една пружина има, която е вътре, тази лъскавата част като буталце има доста неравности по тази част, която се търка по стените, това ли е този клапан и ако го сменя дали ще има ефект при условие че сигурно и женската част е изхабена. И как се изважда тази помпа, няма дупки отпред на шайбата за да вкарам звезда ключ за да развия болтовете, трябва да сваля шайбата, но как?
  12. betaserk

    Проблем със серво

    Става дума за този болт или аз се бъркам нещо...
  13. Ок, благодаря за отговорите, не ми качва над 90 градуса, щом не трябва да се върти винаги и не ми вдига повече значи си върви
  14. Здравейте, колеги! Имам един въпрос, перката на колата/не тази за климатика/ трябва ли да се върти постоянно при запален двигател? На някой марки коли нали така беше? Не ми прегравя колата, дори в горещините, но погледнах под капака на работещ двигател и перката не се въртеше. 3.0 тди е аудито ми! П.П. Търсих и във форума и в гугъл, но не намерих нищо за въпроса ми.
  15. Здравейте, колеги! Имам проблем със сервото! Студена ли е колата няма грижа, загрее ли и завъртя ли докрай се получава доста гаден шум, все едно мотора се измъчва, така се усеща! Някой имал ли е подобен проблем и къде да търся виновника. Течноста беше на мин и я направих както трябва да е, но проблема си остана, някои дни не го прави, други да. Някакъв клапан има ли, или си е само помпа и рейка, новото беше малко над нормалното и днес го направих точно където трябва да е! Другото което е, течността е тъмна на цвят, дали ако я сменя цялата ще се оправи, след като долях за 1 ден нямаше проблем и като се омеси добре на другия ден като загря пак същата бира.
  16. Ами луда работа на някой идиот, за в КАТ става дума, сряда и четвъртък до обяд са дните за регистрация на изброените марки. Не знам как е в другите градове, но в Хасково в сряда по-добре не отивайте
  17. Да, на тези е без пробка, разкача се тръбата която връща към резервоарчето/преди това се изпразва/ и се поставя в друг съд, напълва се с новата и се запалва колата и да е вдигната/може и без да е вдигната/, върти се волана докрай на ляво и на дясно и се задържа така малко и се долива и гледа да няма въздух и готово, но преоткривам топлата вода, сигурно повечето го знаят За сега нямам време да го направя това, само ще извадя малко и ще налея и по нататък ще го сменя цялото, защото утре или в четвъртък ще отивам в Хасково да я регистрирам/дните на ауди, мерцедес и бмб/ и ако не отида ще ме глобят 200 лв. Не искам да рискувам преди път да барам, че недай си нещо друго иска подмяна и няма да мога да отида на време.
  18. Сега като каза и забелязах че пише G 002000 Гледах онлайн, пише че това е зелено на цвят, утре ще отида все пак при мой приятел, който продава в такъв магазин да ми предпожи какво да взема. А знаете ли дали ще е ок да го изтегля със спринцовка колкото мога и да налея от новото, гледах един човек в тубата така го направи, е после и отви пробка някъде по сервото и въртеше за да излезе старото, ще потърся в нета как става и може така и така трябва да долея да го и сменя, гледам е доста тъмно на цвят. Извинявам се, че бързах да пиша без да погледна добре. Благодаря ви все пак за отговорите, хубаво е въпреки всички човек да получи подкрепа от някъде.
  19. Здравейте, колеги! Сервото ми започна да издава звуци като въртя да правя завой, става като загрее, погледнах нивото на пълно загряла кола и беше там където пише 20 градуса. Искам да доле nя, но не знам какво трябва да е? Колата е А6 C6/4F 3.0 tdi 224 коня.
  20. Погледнах, светят тези под лайстните, то било много светло за да ги видя, в тъмното в гаража се видяха, че светят. Само на дясната предна врата не свети, трябва да си го направя, с обикновенна крушка ли е или с диод? Друго забелязах в тъмното, тези диоди под огледалата светят, но много много слабо, ще отворя огледалата тези дни да видя какво става.
  21. Не съм погледнал дали имам под лайстните, от ММi оставих активирана само leaving home, другото го изключих да не ми харчи акумулатора, че беше слаб, предполагам е седяла някъде без да е палена, сега е ок вече. Да не би да трябва да са пуснати фаровете или нещо. Кодировката как става?
  22. Здавейте, наскоро купих колата/ Audi A6 C6 e 2006 г/ и гледам има диоди отдолу на огледалата, но не светят. Къде се намира предпазителя за тях и ако се активират през ММI къде там? Извинявам се ако има вече такава тема, но не я открих.
  23. betaserk

    VAG-COM

    Ще пробвам през ММI утре, но там съм малко като изгубен все още. Не знам дали не е заради китайския кабел 12.12.0, но дава само coding, long coding не излиза.
  24. betaserk

    VAG-COM

    Здравейте, колата е Audi A6 C6 2006 година, мисля към първите месеци ако има значение, влизам в гаража, изгасям колата и като отворя вратата святкат фаровете за мъгла и светят докато е отворена вратата или слад 30 секунди след затваряне и гаснат, въпроса ми е как да го спра това с програмата, търсих рових в нета и не намерих как да го спра, а искам да го спра, защото ми е слаб акумулатора и допълнително го тормози така.
  25. betaserk

    VAG-COM

    И друг въпрос имам, акумулатора е малко паднал, показва черно, може ли да го заредя както е на колата, защото нали ако се разкачи после трябва да се обучава нещо и не знам си какво?
×
×
  • Create New...