Jump to content

Iliqn Bankov

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Iliqn Bankov

  • Рожден ден 26.02.1993

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8T Quattro

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Козлодуй

Последни посетители

1271 профилни разглеждания

Iliqn Bankov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имаш ли проблеми в разхода на масло при 350 и трупа ли нагар във всмукателния колектор? Само на бензин ли го караш или на газ? При тази разлика в цените в момента, предпочитам да може да се газифицира. Също така ме интересува и звука на 4.2 FSI как е (най вероятно ще отида да видя някое). Онзи ден погледнах едно 3.0 TFSI, което при запалването изтрака доста и след това работеше като дизелче.
  2. Предполагам, че не е на въздух, старт-стоп нямат има само стартиране и изключване на двигател с копче, като цяло не съм чел описаните от продавача екстри понеже всичко се вижда от снимките. Търси се 4F понеже по ми допада на визия от А8 (лично мнение). До колкото гледам снимки в google, тези авансатори май ги няма в BFM. А4 Б6 си имам вече, макар да не е BEX а BFB (много съм доволен от колицата, върши ми перфектна работа), но ми се кара V8 в А6, има доста по приятен звук, по широко купе и по хубава возия. Разходих се в неделя до Плевен да видя въпросната 4F, но продавача не дойде (въпреки думите му, че работел всеки ден, нямало Събота, нямало Неделя).
  3. Идеята е да се газифицира, за това съм се спрял на 335, при 350 к.с. вече е FSI, напоследък виждам, че и тях ги подкарват на газ, но не знам колко е оправдано. Та, за въпросните авансатори четох, че са доста скъпи, в България не ги намирам като резервна част, какви точно са симптомите за проблем с тях и има ли някакъв шанс да се установи при огледа?
  4. Здравейте колеги, някой гледал ли е тази А6-ца от линка —> https://m.mobile.bg/details/11658480098674364 Интересува ме също така цилиндрите на тези двигатели с никасилово покритие ли са и имат ли често проблем с двигателя? Наясно съм, че най вероятно ще е необходима смяна на вериги и обслужване или в най лошия случай ремонт на скоростна кутия, но най ме притеснява здравината на двигателя. Всякакви мнения и критики биха ми били полезни, мерси предварително.
  5. Ето това исках да чуя, значи няма вариянт да опират някъде. Мерси!
  6. Ок, мерси. Аз съм с 1BE окачване, но се надявам и при мен да няма ядове.
  7. Здравейте, някой слагал ли е на B6 гуми с размер 225/50r17 ? Ще се съберат ли тези гуми и може ли да има някакви проблеми за колата, понеже не е посочения от производителя размер?
  8. Здравей колега, може ли да ми кажеш цени за оригинални гумички на клапани за audi a4, b5, 1.8t quattro 1997г. VIN: WAUZZZ8DZWA016741
  9. При мен се оказа от запушен воден радиатор Цитиране на предходно мнение!
  10. Продавам Ауди А4 ТЕЛ. 0897412513 -> Мариян Цена 4 500лв. Дата на производство - ноември 1996г. Тип двигател - Дизелов Мощност - 110к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Седан Пробег - 210000 км Цвят - Tъмно син Особености: 4(5) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатроник, Лети джанти, Серво управление, Стерео уредба, Центр. заключване Допълнителна информация: Колата е много добре поддържана! Снимки:
×
×
  • Create New...