Jump to content

alleyes0nme

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    кола

Персонална информация

  • Пол
    Male

alleyes0nme's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А може ли някой да направи разлика в поддръжка на 2.0 - 115коня с и без Куатро ?
  2. Моля изразете мнение за тази обява ! Изглежда ми добра http://www.cars.bg/u581051
  3. Имам време до издаването на книжка,но предпочитам да не оставям за последния момент и да събера малко отзиви. Преди време имахме ауди Б4 2.0 90 коня с метан. Много я харесвах колата, но бащата я продаде. Решил съм да е Б4, но към двигателите не съм наясно (разход,поддръжка,газово). Предпочитам бензинов двигател с газово (Аудито ни даваше разход 10лв/100км - метан).Щом нашето ауди където е 2.0 и даваше такъв разход си правя извод, че 1.6 двигателите ще са още по икономични. За поддръжка татко се повтаряше,че са много здрави. Към газовите там ми е голяма мъгла.Нашата метанова уредба -палиш на бензин и след 30 сек превключва на газ,а не да чакаш да загрее двигателя. Чудно ми е дали всяка газова уредба може да се направи като нашата или има си някакви специфики? То малко написаното на реклама го обърнах, но нашето ауди го служа като образец. дайте мнения всичко е от полза ! Намерих една подобна обява : http://www.cars.bg/u517766
  4. Търси се Ауди 80 Б4 седан дизел,газ/бензин.95 год. и нагоре в Североизточна БГ.
  5. Я сложи снимки че е интересно 97 все пак
  6. Мога да ти предложа Ауди 80 Б4 2.0/90 с Метанова уредба(Палиш на бензин и веднага превключва на газ).Вчера минах годишен технически преглед.Разхода ти излиза 10лв/100км градско.Колата има доста външни забележки,но двигатела е изряден.Година-1993,тъмно зелен металик,кожен салон.Спирачните маркучи на предните колела са сменени преди 1 седмица.Цена 2300лв с възможен лек коментар на място.Колата е във Варна.Понеже съм нов и незнам как се качват снимки обявата можеш да намериш в карс.бг като в Заглавието е написано Метан.
  7. Мога да ти предложа Ауди 80 Б4 2.0/90 с Метанова уредба(Палиш на бензин и веднага превключва на газ).Вчера минах годишен технически преглед.Разхода ти излиза 10лв/100км градско.Колата има доста външни забележки,но двигатела е изряден.Година-1993,тъмно зелен металик,кожен салон.Спирачните маркучи на предните колела са сменени преди 1 седмица.Цена 2300лв с възможен лек коментар на място.Колата е във Варна.Понеже съм нов и незнам как се качват снимки обявата можеш да намериш в карс.бг като в Заглавието е написано Метан.
  8. Мога да ти предложа Ауди 80 Б4 2.0/90 с Метанова уредба(Палиш на бензин и веднага превключва на газ).Вчера минах годишен технически преглед.Разхода ти излиза 10лв/100км градско.Колата има доста външни забележки,но двигатела е изряден.Година-1993,тъмно зелен металик,кожен салон.Спирачните маркучи на предните колела са сменени преди 1 седмица.Цена 2300лв с възможен лек коментар на място.Колата е във Варна.Понеже съм нов и незнам как се качват снимки обявата можеш да намериш в карс.бг като в Заглавието е написано Метан.
×
×
  • Create New...