Jump to content

mrn87

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Opel Calibra 2.0i

mrn87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Въпросът ми е: Над колко годишни гуми според вас не трябва да се купуват. Все пак калчука се втърдява, но след колко време горе долу гумата става на пластмаса дето се вика. Намерилсъм си едни гуми Michelin Pilot Exalto 195/55/15 каквито ми трябват но ме притеснява,че DOT-а им е 2002 година. Какво мислите за годината, много ли са стари и какво мислите за тези гуми изобщо? Поздрави.
  2. Някой знаели някой БГ сайт за аксесуари за коли като педали,седалки,волани,подлакътници и т.н Попринцип ми трябва подлакъдник за калибра.
  3. Някой може ли да ми каже как стоят нещата с акцизите след влизането ни в ЕС. Ако си купя кола 200KW например дали ще платя разликата между 120 и 200 KW която е 80KW или ще платя всичките 200KW. И по-колко на киловат. Благодаря.
  4. mrn87

    ДДС и АКЦИЗ

    Някой знаели как стоят нещата с ддс-то и акциза на автомобилите след влизането ни в евро съюза.
  5. Мерси много за инфото ще ми е от голяма полза.
  6. А ти (AUDI V6) S4 ли караш или такъв 2.8 V6 и колко ти гори горе долу градско и из.градско. Няма значение дали си с S4 или с 2.8 V6 кажи ми информативно. БЛАГОДАРЯ БА ВСИЧКИ КОЙТО ДО СЕГА СА МИ ДАЛИ НЯКЪКВО МНЕНИЕ.
  7. Може ли да се сложи газов инжекцион на А4 2.8 193 к.с V6 30v ? Колко ще струва за този 6 цилидров мотор. И НАЙ-ВАЖНИЯ МИ ВЪПРОС : РЯРНО ЛИ Е ЧЕ КОЛАТА РЪРВЯЛА КАТО НА БЕНЗИН И ГОРЯЛА СЪЩОТО "ПРИБЛИЗИТЕЛНО"
  8. Колко горе долу ще гори А4 2.8 193 к.с. 97-99 година, градско и извън градско с нормалко карена дори под нормалкото? По принцип ме интересува за ръчка но и за автоматик също ще ми е от полза Ако някои може да ми каже от опит ще ми е от голяма полза.
×
×
  • Create New...