Jump to content

za_edi

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 2,0TDI Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

za_edi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам заден капак и задно стъкло за А4 (В7). 100лв. на брой. Капака е черен.
  2. Здравейте колеги, Търся една капачка за оригинална джанта от А8 с диаметър 146мм. Номера е 4Е0 601 165 А. Телефон за връзка 0885008565.
  3. Преди да ми включат '' скандинсвския'' режим нямах проблеми. След това почна да отчита грешки за всяка диодна светлина, което ме принуди да ги подменя. Сега поради окисляването на платката понякога спира ''почива малко'' и индикацията на дисплея индикира.
  4. Колега Niko Zombi от къде взе стопа ?
  5. И при мен го има проблема. Когато си иска работи когато иска не работи.
  6. Не съм сигурен. На мен същия номер ми направи МАЗДА 6 (без да вдига обороти). След смяна на турбо и ново масло се оправи.
  7. za_edi

    Борд компютър

    Здравейте колеги, Имам следния проблем. Лоста за управление на чистачките нямаше функция за управление на борд компютъра и по-препоръка го подмених. Но след подмяната функциите за промяна на моментния разход и другите такива не работят. Та питането ми е дали сега е нужно да се инсталира софтуер или нещо такова?
  8. za_edi

    Пружини А4 Avant

    Колега а с подложки на пружините около 1 см дали ще стане? Цитиране на предходно мнение!
  9. za_edi

    Пружини А4 Avant

    Здравейте колеги, Наскоро се завърнах в групата с А4 Avant (2005г.) след като ми откраднаха предишното. Но по същество, колата е със спортни пружини и ми е ужасно ниска. Та идеята е ако някой има интерес бих направил бартер за обикновени пружини.
  10. Продават се и левия и десния комплект. За рециклиране на рефлектори. За контакти 0885 008565. Цената е 300лв. без пазарлъци моля. Марка "Valeo"
  11. колега има шанс тези дни да взема дясно огледало от /англичанка/ голямо ако стане ще спазарим малкото на мен не ми трябва. Ако те интересува кажи някакъв тел.
  12. za_edi

    Ауди А4 не пали

    От контактния ключ имаш директен кабел за стартера провери кои е постоянния + и като подадеш постоянен + на стартера виж какво ще се случи ако завърти стартера значи имаш проблем с розетката на контактния ключ ако нищо не стане значи ремонт на стартер /бендикс/.
  13. Колега задните дискове, накладки и дясното огледало колко пари
×
×
  • Create New...