Jump to content

martin_072

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Seat Ibiza 1.8

Персонална информация

  • Пол
    Male

martin_072's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги някои монтирал ли е аванс процесор на 1,8 моно или др двигател с делко
  2. Колеги имам следния проблем,паля колата на бензин без проблем работи докато отворя вратите на гаража скачам и слагам на газ карам карам 50-100 метра и тръгвам да сложа 2-ра и гасне,слагам на бензин въртя въртя 10-15сек. пали и започва да прекъсва сякаш работи на 2 цилиндъра подавам леко газ да я държа колко 1500-2000 оборота отново гасне,отново въртя въртя пали пак прекъсва и я държа в 1500-2000 оборота прекъсването започва да намалява и започва да работи равномерно без да прекъсва пускам педала на газта, и си поддържа 1000 оборота без да гасне прехвърлям я на газ и няма проблем... по принцип като я запаля на бензин сутрин леко прекъсва на бензин но никога не е гаснала прехвърлям на газ и черта.. преди около месец два я карах да ми правят центровка на газта..минах на бензин и човека ми каза че не работи добре на бензин,не нито прекъсвала нито, попитах го от какво може да е това той ми каза че може да е Ламбда-сонда или температурен датчик.. кажете от къде може да идва проблема,довечера ще я пробвам дали ще го направи само на бензин Колата в Seat Ibiza 1.8 90ks ABS мотора
  3. 2kg/s ми се вижда много малко затегнах ги на 4кг/с даже като ги свалях бяха по затегнати,колата е в движение новите(стари) повдигачи също щракат по леко но щракат ще взимам нови и това е
  4. Колеги свалих 4 шпилки от един мотор адски лесно се свалят,моята скъсаната също много лесно я отвъртях сложих новата и се остана да ги затегна с динамо метричния ключ 20Нм колко килограм сантиметра са?! ключа ми е до 20кг\s до колкото знам болтовете на главата се затягат първо 6кг/с после 8-10 и 12кг/с?!
  5. Колеги стана малак инцидент,при смяна на повдигачите и в процес за сглобяване се скъса един от болтовете които стягат черупките на разпределителния вал, интересува ме как да сваля болта смисал знам че такива болтове се свалят като се завартят две гайки и се затегнат и се развива болта,също така искам да питам като се сваля разпределителния вал и се слага тези болтове се свалят,слагат и малко от малко се разтягат продават ли се комплект да ги сменя всичките и с каква сила се затягат!?
  6. Колега от каде си си ги купил повдигачите и на на каква цена?
  7. Колеги поради малак инцидент ми замина стъклото,та сега търся предно стъкло от сеат ибиза 94г 4/5 врати на разумна цена за връзка тук или на лс.
  8. Колеги купувам стрелки от голф 4-ка на приемлива цена разбира се.. стрелките ми трябват за Ibiza 6k1,очаквам оферти?! за връзка тук в темата или на лс!
  9. Колеги преди няколко дена без да искам си допрях ключа от колата до стрелката която показва колко газ има в бутилката и се прееба отскочи на пред и сега показва грешно явно има магнит на нея и като съм допрял ключът до нея и се е разцентровало има ли повод за притеснение или ще се оправи ?! Извинявам се за лошото качество сега я снимах утре ще я снимам по ясно в момента бутилката е празна!!!
  10. Каква цена са горе долу повдигачите на ина?! също така се питах ТЕЗИ ли са гумичките за моя мотор?!
  11. Под тежки ремонти какво имаш предвид,смяна на хидравличните повдигачи?!
  12. Колеги имам малак проблем,карам Seat Ibiza 1.8 90кс с ABS motora и от известно време взеха да ми тракат хидравличните повдигачи,смених маслото с някакво OMW 10w40 наливно човека ми каза че е добро първоначално спряха да тракат за 2-3 дена след смяната на маслото и след това пак започнаха да тракат! сега ми прави впечатление че при студен мотор не тракат,но загрее ли започват да тракат и ми прави впечатление като се заслушам че тракат само на 4-ти цилиндър поне така ми се чува може да си тракат всичките,дайте някви предположения от къде може да идва проблема (износени повдигачи,не качестено масло,или отворите от където влиза маслото може да са се запушили) и ме интересува дали има вероятност да се износи разпределителния вал или някаква повреда,в един форум един ми каза че може някои клапан да не затвори но това просто според мен някак как да стане при положение че има пружина на самият клапан.Дайте идеи,да допълня че мотора 1.8 ABS е същия като на AUDI 80 1.8
  13. martin_072

    Skype

    martin_072
  14. Тъмно сив Seat Ibiza CO 7077 CB
×
×
  • Create New...