Jump to content

Христо

Members
  • Мнения

    142
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Христо

  • Рожден ден 14.09.1988

Друго

  • Kaра
    audi a6 4f

Контакти

  • AIM
    hptotev
  • Website URL
    http://www.audibg.com
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

2286 профилни разглеждания

Христо's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги имам проблем със свързването на блутот модула на кола ауди а6 4F 2G mmi. Купех модул от а8 с номер 4Е0 862 333В но незнам кой кабел каде се свързва протох темата отначало но това което се описали не съвпада с моята букса.Буксата на блутот модула е 42 пинова ако може някои да ми даде схема кои кабел каде отива. Аз се опитах да го свържа днес но без успех свързах го по следният начин. Оптиката я направих по схемата по горе ,трита кафеви кабела ги свързах към минуса на буксата на цд чейнджъра кафяв цвят. двата червено/черен от буксата на блотота ги свързах към +на цд чейнджъра на червено/син. Бяло/жалтият от блутота към зелено/лилавия на цд чейндъра.След това с ваг кома кодирах gateway сложих отметка на 77 телефон и след това пак ми изписа че телефона не е инсталиран.Може ли да ми кажете къде греша.Кабелите който отиваха до телефона в подлакатника съм ги махнал от буксата.
  2. Колеги да ви попитам за една камера на ауди а6 4f. Става въпрос за ауди а6 4f MMI 2G сложих си оригинална задна камера. Купех модула който е за самата камера кабели и всичко е свързано но като влезна с vag coma да я активирам в can getway не ми я показва в листа за инсталиране.Имате ли идея каде е проблема.
  3. Колега кората на шофьорската врата с осветлението ли е отдолу и отстрани.Ако е колко пари искаш за предна дясна кора (шофьорската).Благодаря предварително за отговора.
  4. Колеги имам проблем с задните двата диодни стопа на audito ми незнайно как са им пукнати пласмасите.Гледам че имат дефект диодите им тези стопове.Идеята ми е да купя от някой колега два такива стопа и да се опитам да им сваля само пласмасата.Гледам че е трудно отварянето им но не е невъзможно а и имам желание да опитам да ги поправя.Ако някой има налични такива диодни стопове за седан с изгорели диоди за продан да пиши.И ако знаете цена на такива оригинални нови да ми кажете колко горе долу вървят комплекта.
  5. Цитиране на предходен пост! Значи остава вариянта да го бартеросам за модул номера 4F0 910 283 F, L за да мога след време да си сложа и камерка отзад.или да го продам.
  6. Добре де а за да си сложа предни парктроници колко лв. ще ми излезне.Какво трябва са си закупя. Аз затова го и взех този защото идеята ми беще след време да се зайграя да си сложа и камера задна.
  7. Колега щом няма ми стане за моята колица мога да ти го продам за колкото сам го купил или другия вариянт е да ми намериш такав за моята колица и да ги бартеросаме.Иначе съм го купил за 150лв. 4F0 910 283 F, L
  8. Цитиране на предходен пост! ММИ е 5570 .Според мен проблема се получава от това че нямам преден парктроник и очита грешка и затова изключва модула.Дали има вариянт да се изклучат предните датчици за да не ги търси.
  9. Колеги имам един въпрос кам вас.Днеска си купих модул за парктроник за аудито а6 4ф 2005г.4F0 910 283E втора употреба модула е за 8 датчика+визуализация + камера а колата е само с 4 задни датчика без визуализация.Идеята ми беше да подкарам визуализацията на мойта колица кодирах го чрез VAG COM всичко уж както трябва но визуализация няма и даже и задните неработят.Някакво решение на проблема.
  10. Колега можеш ли да ми дадеш цена на маслото за автоматичната скоросна кутия и филтъра към нея и масло за двата диференциала на ауди а6 4f 2005г. 3.0 tdi 224 коня quatro
  11. Колега можеш да разбереш дали проблема ти е като моя като вземеш едно хартиено листче и се опиташ да го пъхнеш между колектора и главата.Ако проблема е от там ще започне да пресвирва листа. И ако се окаже проблема там ще ти обясня как да се справиш с него сам ако искаш
  12. Проблема е разрешен оказа се както каза колегата petarik медните дифтунга. Смених дифтунгата и "О" пръстена и спря да духа изгорели газове.Мерси много колега за оказаната помощ. по късно ще снимам дифтунгите да ги видите как са се здухали.
  13. Няма колега бърках с една (миша опашка) колкото влиза в другите дупки и в тази влиза толкова.Въпросните дупки са дълбоки около 10см. Колеги помагайте не се издаржа на тази миризма в купето като вземе да духа вентилатора на парното
  14. Колеги имам един проблем с моята кола.Духа ми изгорели газове от едни малки дупки до колектора (на снимката ще отбележа за кой дупки става въпрос).Отначало мислех че духа от колектора но след като го свалих и запалих колата установих че проблема е от въпросните дупки.Имате ли идея от къде може да е проблема.Надявам се да има някой които да ми помогне защото не се трае вътре Колата е ауди а6 4ф 3,0 тди 224 коня
×
×
  • Create New...